"Kitap Alışverişim ve Birkaç Ayraç vs."

Herkese Merhabalar. Uzun zamandır (Kırgızistan'dan eve döndüğüm 2 ay içerisinde) okuduğum kitaplar dışında maalesef pek bir şey yazamadım bloguma. Bugünde sizlere ayrı ayrı yaptığım üç alışverişi sunacağım sizlere.

Geçen hafta İstanbul -Parseller'deki Pelican Mall Alışveriş Merkezi'ne gidip İnkılap Kitapevi'ne uğradım. Amacım, Rosario Vampire adlı manga serisinin 7. kitabını almaktı, ama bırakın 7.cildi seriden hiçbir kitap yoktu. Bende kasa önündeki bir kaç ayraca bakarken tanesi 1 TL olan 4 ayraç seçtim. Bir de görünce aşık olabileceğiniz ve fiyatı değişken olan cep boy kitaplar. Benim aldıklarımın fiyatı 6.90 - 7.90 arasında. Yalnız kasiyer birini 9.90 geçirmiş gözümden kaçmadı (Helal olsun!)


Bu kitapları Kırgızistan'a geri döndüğümde yanımda götürmeyi planlıyorum. Hem bavulumda fazla yer kaplamaz hem de, ağır olmaz diye.

Annem 23 yıllık sedef hastası ve maalesef ona iyi gelen ilacı da, doğuştan tek böbrek olduğu için kullanamıyor. Hal böyle olunca da, hastaneye sürekli gidip geliyoruz. Yine onunla hastaneye gittiğim sırada hemen hastanenin yan tarafında o gün kurulan pazara uğradık.(Gününü hatırlamıyorum) Bende tam bir ayraç sever olarak kendime iki ayraç aldım. Bu arada ayraç koleksiyonumun bir kısmını İnstagram hesabımdan paylaştım. Siz de göz atabilirsiniz ordan.


Bu arada ayraçların tanesi 3 TL ve söylemesi ne kadar doğru olur bilmiyorum, ama tezgah sahibi adam birçok kitabı korsan olarak sözde indirim ayağıyla satıyordu. Elif Şafak'ın son kitabı "Havva'nın Üç Kızı", Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabı "Allah'a Emanet Ol" da bunlara dahil.

Son alışverişim ise; D&R'dan. D&R'dan her zamanki gibi aylık olarak aldığım Sabitfikir Dergisi'ni aldım. Maalesef Kırgızistan'da bulunduğum 9 ayın dergisini alamadım. Bu dergiyi almanızı tavsiye ederim. Derginin bu ayki arşiv konusu "Hastalıkta ve Sağlıkta Edebiyat!".
Diğer bir aldığım ürün ise; Death Note Mangası bittikten sonra yayınlanan kitaplardan biri: "Death Note: Bir Başka Defter: Los Angeles BB Cinayetleri".
Klasik Manga serisinin aksine bu kitap roman olarak çıkıyor karşımıza.


Evet, bütün aldıklarım bunlar. Siz şu aralar neler yapıyorsunuz ya da, ben yokken neler yaptınız bakalım? Tatilde neler okuyorsunuz? 


6 yorum:

  1. Öncelikle annenize şifalar dilerim, ayraçlarınız çok güzel güle güle kullanın, benim için de ayraçlarımın özel bir yeri var:) Cep kitapları harika. Ben Iain Banks'ın Eşekarası Fabrikası'na başladım bugün, keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun, çok teşekkür ederim öncelikle dilekleriniz için.
      Ayraçlar artık bende hastalık gibi oldu her gördüğümde almaya çalışıyorum.
      "Eşekarısı Fabrikası" kitabının methini çok duydum. Eğer geri dönüşümü okuyorsanız acaba nasıl ilerlediği hakkında yazabilir misiniz? Ona göre bende almayı planlıyorum. :)

      Sil
    2. Daha bugün başladım kitaba, henüz 15-20 sayfa okudum ama sizi bilgilendiririm ilerki günlerde tabi:)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim bekliyor olacağım.

      Sil
    4. Kitabı bitirdim ama aradığımı bulamadım, malesef beğenmedim Selim Bey..yakında yazısını da yazarım blogumda, sevgiler:)

      Sil
    5. Çok teşekkür ederim. Çok güzel bir yazı olmuş. Bazı kitaplar bizi maalesef hayal kırıklığına uğratabiliyor böyle. Kalemine Sağlık...

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠