Bakalım Neler Almışım...




Aldıklarımı sadece görsel olarak tanıtıyorum. Daha detaylı bilgiler için mutlaka video’yu izleyin. İzleyin diyorum çünkü emin olun çok şaşıracaksınız.



20 yorum:

  1. Tam videonu izlerken senin bloguma yorumun geldi:)Kalp kalbe karşıymış gibi oldu.Alışverişin fiyatı göz önüne alınca süper ötesi olmuş.Kitaplara aşığım hele ucuz ve güzel kitaplara.ÖZellikle öykü kitabının çok güzel olduğuna eminim,bayılırım kısa öykülere.Keyifle oku.Videoları sevdim,devamını beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim. İnşallah videoların devamını çekeceğim. Telefonumla çektiğim için açıkçası sesim biraz kötü çıkıyor ve kaliteside düşük oluyor. Keşke sizde Kırtasiyeleşelim mi? etkinliğime katılabilseydiniz. İnşallah bir gün sizden adres bilgilerinizi alıp deco bant göndermek isterim. Sevgiyle...

      Sil
  2. Şeker Portakalını okumadın mı?
    (Bunu şok olmuş bir ses tonu ile sorduğumu düşün)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ŞOK... ŞOK... ŞOK... Kesinlikle okumadım. Ahhhh... Ama bu aldığım kitaptan önce kesinlikle okumak isterim.

      Sil
    2. İ-NA-NA-MI-YO-RUM.
      Liseli Kızlar diye bir kitap(!) alana kadar Şeker Portakal'ını alsaydın keşke =(

      O zaman şu kadarını söyleyeyim. Seriyi baştan okumanı tavsiye ederim. Ama ondan da önemlisi hemen yarın gidip Şeker Portakal'ını alıp okumanı tavsiye ederim,rica ederim hatta yalvarırım.

      Sil
    3. Pazarda olsaydı alırdım ve İ-NAN-MA-LI-SIN.

      Açıkçası ben ucuz olan kitapları alırım ve Şeker Portakalını bu kadar çok sevdiğinize göre ucuz olamaz diye düşünüyorum. Ayrıca siz "Liseli Kızlar diye bir kitap alana kadar..." dediğinize göre bu kitabı beğenmediniz ama ben beğendim. Bu demek ki zevklerimiz farklı ve Şeker Portakalı adlı kitabı siz beğenseniz de ben beğenmiyebilirim.

      Sil
    4. Kitabın çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Can yayınları basıyor. Kütüphanenizde bulunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Herkesin kütüphanesinde.

      Zevkler tabi ki değişir. Ben de sadece kendi fikrimi belirttim o kitap hakkında. Ama şeker Portakalını sevmeyen,bilmeyen görmedim. Şans verin derim.

      Saygılar.

      Sil
    5. O zaman tavsiyenize uyup almaya çalışacağım. Şu anda elimde o kadar çok kitap var ki yenisini almam imkansız görülüyor. Ama dediğim gibi tavsiyenize uyup mutlaka alcağım. Birde "Şeker Portakalı"ndan sonra serinin 2.Kitabı olan "Güneşi Uyandıralım" adlı kitabı da almayı düşünüyorum.

      Sil
    6. Tabi ki. Her seri baştan okunmalı. Ama hani "Güneşi Uyandıralım'ı okumadın mı?" diye şok olmaz kimse. Hatta bu seri için ilk kitaptan sonrasını okumayan bile çoktur.
      Benim elime ilk Güneşi Uyandıralım geçmişti. O yüzden birinciyi alıp baştan sona hepsini okumuş aradan çıkarmıştım te lisede. 3 yıl önce ders için Şeker Portakalı'nı tekrar okudum. İyi ki bu kafayla yine okudum =(

      Birikmiş çok kitap olmasını anlıyorum. Ben sadece seriyi baştan okuyun demek için rahatsız ettim =D Yoksa Zeze'yi yanlış tanıyabilir hatta belki de sevmeyebilirsiniz ki normal şartlarda bu mümkün değil.

      İyi geceler.

      Sil
    7. Yok canım ne rahatsızlığı.
      Benimle sizin durumunuz aynı aslında. Benimde elimde serinin 3.kitabı "Delifişek" bulunuyor ve bu yüzde "Şeker Portakalı" ve "Güneşe Uyandıralım" adlı kitapları almam gerekiyor.

      Sil
  3. Keyifli okumalar.
    Rengarenk aldıklarınız çok güzel. :)
    Kitap yorumlarınızı bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür Ederim.
      Kesinlikle yorumlarımı yapacağım. Şu aralar üniversite mevzuları yüzünden moralim bozuk onun için kitap okuma olayını ancak akşamdan akşama yapıyorum ama sıkıntılarımı anlatır atlatmaz hızlı bir şekilde okuyup yorumlarımı yapacağım.

      Sil
  4. Tanesi 1 lira mı?! Ho- kaçmaz bu fırsat!
    Ve "çingene" yasaklanmış mı? :( Oysa ben kelimeyi de en az o insanları sevdiğim kadar severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kaçmaz bu fırsat ve "çingene" kelimesi hakaret olarak kullanıldığı için yasaklanmış. Bu yüzden onun yerine "Roman" demek zorunda kaldım videoda.

      Sil
  5. Ay ne güzel! Bende daha çok kitap ve kırtasiye ürünleriyle ilgili video görmek istiyorum diye sık sık belirtiyordum. Sizinde video çekmeniz ne iyi olmuş. Bende çekmek istiyorum ama tereddüt ediyorum :(

    Lütfen sık sık çekin bu videoları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İnşallah yeni videolar çekip en kısa zamanda ekleyeceğim. Sende sakın video çekme konusunda tereddüt etme. İlk çektiğim video bir yorum dahi almamıştı amaşimdi beğenen çok. Sende bence videolar çek ve asla çekmekten fazgeçme.

      Sil
  6. Oldukça uygun fiyata almışsınız, şanslısınız. Başkent gibi yerde deco bant bulamayan biri olarak, insanın sizin oralarda yaşaması geliyor valla. Seçimlerde güzel, pembe ve somon renkli kağıt kıskacına bittim.Kırtasiye etkinliğine katılmayı düşünüyorum ama önce onun için bir alışveriş yapmam lazım.Güle güle kullanın, keyifle okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım etkinliğimede en kısa zamanda katılırsınız.

      Sil
  7. Güzel bir alışveriş olmuş.İyi günlerde oku kardeşim..

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠