Tılsımlı Kolye ve Vampir[Rosario+Vampire]Manga #7-#10



Kitabın Adı: Tılsımlı Kolye ve Vampir
Orijinal Adı: Rosario + Vampire
Yazarı: Akihisa İkeda
Yayınevi: Akılçelen Kitaplar Yayınları
Türü: Manga, Korku, Macera, Aşk, Arkadaşlık, Komedi, Vampirler
Seri Adı: Rosario + Vampire I. Serisi
Satın Al: Arkadaş || D&R

Tanıtım Bülteni / Arka Kapak:
Başarısız bir öğrenci olan Tsukune Aona hiçbir liseye kabul edilmez ve şans eseri, insan görünümündeki öğrencilerin her birinin farklı türde birer canavar olduğu Yokai Akademisi’ne girer. Buradaki öğrencilerin tuhaf durumunu fark eden Tsukune tam oradan kaçmayı düşünürken okulun en güzel kızı olan Moka’yla karşılaşır, Moka daha ilk karşılaşmalarında bir anda kendini onun boynuna atıverir. Fakat Moka’nın gerçek sureti bir vampirdir. Göğsündeki tılsımlı kolye çıkarılınca Moka bir vampire dönüşmektedir.

Yorum
Ve bugün içerisinde söz verdiğim gibi Rosario + Vampire serisinin son dört kitabını okuyup bitirdim. Seri sonunda da hem beni üzen hem de, mutlu eden bir bilgi aldım. Mutlu haber: bu I. Serinin sonuymuş ve II. Seri 19 kitaptan oluşuyormuş. Kötü haber ise; Akılçelen Kitaplar Yayınları’nın henüz bu II. Seriyi yayınlamaya başlamamış olması. ÜGH… ÜHÜ… ÜHÜ…
Seriyi gerçekten çok özlemişim ve bayılarak okudum yine. Tsukune adlı insan karakterimiz Moka’nın kanını içip yaşama döndüğü için biraz vampir güçlerine sahip olmaya başlamış. Artık o korkak havasından ziyade biraz cesurluk görmeye başlıyoruz. Yalnız bu cesurluk  başına işler açıyor ve dışlanmış canavarların dikkatini fazlasıyla çekiyor. Böylelikle dışlanmış canavarlarımız Tsukune’yi öldürme peşine düşüyor. Tabi Tsukune yalnız değil. Birbirinden güzel, Tsukune’ye aşık olan dostları da hem kendi aralarında komiklikler yaratarak  yarışıyor hem de, düşmanlara karşı birlikte savaşıyorlar.
Bu arada bu manga serisinin içinde erotik sahneler olduğunu da itiraf etmeliyim. Alırken lütfen bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca, 3.sezonu Japonya’daki sel felaketi yüzünden hazırlanmış olsa da, yayınlanmayan 2 sezonluk birde animesi var bu serinin. Fikir edinmek açısından dilerseniz izleyebilirsiniz. Kitapla bazı yerleri farklı olduğu için ilerde seriyi okusanız da, zorluk çekmezsiniz.
Tek kelimeyle MUHTEŞEM olan bu manganın ikinci serisi çabuk gel lütfen!
Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠