"Doğum Günüm Kutlu Olsun"


Merhaba sevgili Blog Yoldaşlarım,
Dün benim doğum günümdü ve yine berbat bir doğum günü yaşadım. Şöyle ki hiç ay içerisinde başka gün yokmuş gibi hep doğum günlerimde bir olay meydana gelir. Zaten Temmuz ayı içerisinde doğduğum için okul kapalı oluyor, herkes tatile gidiyor. Bi de, benim doğum günümde olaylar oluyor. Bir kere doğum günümü kutlamak istedim ve biz daha kutlamaya başlamadan komşu çok ses oluyor diyerek bağırdı. Bu yüzden başka komşumuzun evinde kutlamak zorunda kaldık, ama ona da gelen misafirler yüzünden pasta diye bir şey kalmadı ortada. Yine doğum günümü kutlamak istedim elektrik kesildi ve pastam eridi. Daha neler neler. Bu seferde ablam hastalandı ve onun yanında durup hastanede yardımcı oldum. Anlayacağınız şans yok bende. Neyse çok uzattım herhalde. Bu arada 4. Yıl çekilişim saatler sonra başlayacak. Katılmayı unutmayın derim. Gerçi 4,5 yıl oldu ama, neyse.


2 yorum:

  1. Doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu nice yaşlara:) İlginç tesadüfler gerçekten, neyse senede bir gün böyle olsun da gerisi güzel olsun:)) blogunuza da nice güzel yıllar dilerim, az buz değil 4,5 yıl gerçekten büyük bir başarı, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Blogum hususuna gelince herhalde son bir okuyucum kalsa da, yine de yazmaya devam edeceğim.
      Sevgiler... :)

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠