Eylül'de Neler Okundu

Ağustosu boşlayıp Eylüle varınca kendime dur, sallan ve kendine gel metodu uyguladım ve sanırım kendime gelebildim. Yuppi. İşe yarıyor. -Bazı şeylerde.-
Nihayetinde Eylül ayı da bitti ama neler okundu bu eylül ayında?
Eylül ayında birbirinden güzel altı kitap okumuşum. Bu benim için bile bir rekor. Genellikle bir ay içinde en fazla dört kitap okumuşumdur.
Şimdikten söyleyeyim ki bu kitapları içinde tek iki adet ince kitabım var ki bunlarda; DEX Yayınlarından "Sonsuz" kitabı 310 sayfa ve Tudem Yayınlarından "Montague Amcanın Dehşet Hikayeleri" 224 Sayfa.
Şimdi Eylül ayı içerisinde okuduğum kitaplara bir göz atalım:



Bu kitapları ben düzenledim nasıl olmuş bakalım. Boşverin konudan sapmayalım. Kitaplar hakkındaki yorumlarımı okumak için üzerilerine tıklayabilirsiniz. Bu arada slaytlarımda yayınevinin adını veriyorum ama tüm kitapları kendi imkanlarımla alıyorum bilginize.

Sizler Eylül'de neler okudunuz. Tüyap kitap fuarına sayılı günler kala hangi kitapları okumak için acele ediyorsunuz? Bana yorum bırakmayı unutmayın.


2 yorum:

  1. Almak istediğim tüm kitapları Tüyap'a erteledim. Fuarı yağmalamayı düşünüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da güzel. Ben kitaplığımdakileri didikliyorum ki geçen sene Tüyap'tan aldığım 23 kitaptan daha fazla kitap alabileyim. Kitaba açım sanırsam.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠