"Sonsuz"

Kitabın Adı: Sonsuz
Orijinal Adı: Endlesley
Yazarı: Kiersten White
Çeviren: Barış Emre Alkım
Yayın Evi: DEX Yayınları
Sayfa Sayısı: 310
Tür:  Fantastik Macera, Paranormal, Romantik
Seri: Paranormal III. Kitap

Tanıtım Yazısı:
Evie’nin paranormal geçmişi bir türlü peşini bırakmıyor. Uluslar arası Paranormal Tecrit Ajansı’nın yeni başkanı onu yine merkeze çağırıyor.Kara Kraliçe korkunç krallığında insanlara işkence ediyor. Doğaüstü yaratıklar tehlikeli ve gizemli kaderlerinden, onları kurtaracak bir kurtarıcı arıyorlar. Tüm varlıkların geleceği Evie’nin ellerinde.Paranormal dünya için zaman azalıyor. EVIE’NİN MACERASI, PARANORMAL VE DOĞAÜSTÜ’NDEN SONRA, SONSUZ İLE SON BULUYOR.
 “Şimdiye kadar yazılmış en iyi vampir/kurtadam/doğaüstü yaratık serisi devam ediyor.”-Newsday-
 “Olağanüstü seriye eğlenceli, içten ve güçlü bir son.”“Cynthia Hand-


Yorumum

Ve bir seri daha nihayetinde son buldu. Oldukça eğlenceli ve bir o kadar maceralı bir kitaptı. Serinin ilk kitabını okuduğumda sıkmıştı beni ama şimdi iyi ki devam etmişim diyorum. Yalnız sevmediğim yanları da oldu tabi. Örn: Her fırsatta Evie karakterimizin “Anne Ne Karın Ağrısıysa” demesi. Yani e be yazar onun yerine Evie’nin gözüne biraz korku sürmesi çekip bu sıfatların baş harflerinden ANKA adını çıkarmasına yardım etseydin ya. Bir de DEX yayınları sonunda şu yazı fontlarını biraz büyütmüş. Kendilerine bu husustan teşekkür ederim. Şu anda DEX Yayınlarından “Soğuk Öpücük” adlı kitabı okuyorum ve 15. Sayfadan gözüm yoruldu. Malum, yazı fontu.

Neyse. Kitabın konusu şöyle:

Raquel, UPTA yöneticiliğinden alınıp yerine Anne Ne Karın Ağrısıysa getirilmiştir. O da Evie’yi UPTA’ya geri çağırmaktadır. Ama Evie’yi tek isteyen o değildir! Paranormaller ve Kötü Kara Kraliçe de onu istemektedir. Herkesin tek bir amacı vardır oda kendi çıkarları.Paranormaller: Evie’yi kendi boyutlarına (Paranormal Dünya) dönmek için istemektedir, Kara Kraliçe ise; bunu engelleyip türünü çoğaltmak için Evie’yi istemektedir. Peki, Anne Her Karın Ağrısıysa ne istemektedir? Dahası Evie ne istemektedir ve kime güvenmelidir. Dost bildikleri düşman ve düşman bildikleri dost olmaya başlamıştır bile.

Hiç bekletmeden macerayı ve heyecanı size bir tabak içerisinde sunan Paranormal Serisi’nin üçüncü ve son kitabı “Sonsuz”u kaçırmadan alın derim. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.



Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠