"Seçilmişler: Görünmeyen"

Kitabın Adı: Seçilmiş: Görünmeyen
Orijinal Adı: GIFTED: Now You See Me
Yazarı: Marilyn Kaye
Çeviren: Selin Gül Seçer
Yayın Evi: Neden? Yayınları
Sayfa Sayısı: 206
Tür:  Fantastik  Macera
Seri: Seçilmiş Serisi V. Kitap

Tanıtım Yazısı:
Her şeyi yok etmek istedin mi? Hem de her şeyi?

DOKUZ GENÇ, DOKUZ SIR ve DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK DOKUZ GÜÇ.

Tracey Devon bir gün kendisini görünmez hisseder, o sadece… kaybolmuştur. Ufukta hala gariplikler vardır. Ancak sonuçta, görünmez olmanın kendisine avantajlar sağladığının farkına varır. Ve şimdi Seçilmişler Sınıfı’ndakiler bir tehlike ile karşı karşıyadır. Tracey onlara ihanet edeni bulmak zorundadır.

Tracey’ın bir sırrı var. O bir SEÇİLMİŞ. Ve bir tek o değil…


Yorumum

Seçilmiş serisi yine olağanüstü maceralarıyla devam ediyor. Tüyap Kitap Fuarı’ndan, bu kitabı görür görmez aldım. Blogumu yakından takip edenler bilirler; ben bu serinin ilk dört kitabını kuponla almış ve analizleri yaparken çok beğendiğimi yazmıştım. Tüyap’ta da serinin beşinci ve altıncı kitaplarını görünce de dayanamayıp hemen aldım. Kitabın konusuna gelecek olursak eğer… Tracey’nin görünmezlik gücü vardır ve bir gün kendine aynada bakınca görünmez olduğunu anlar ama bu görünmezlik bu sefer her zamankinden uzun sürer. Jenna’nın ise zihin okuma gücü vardır. Bir gün beden hırsızı olan arkadaşı Amanda’nın zihnini okurken müdür Jackson’ı düşündüğünü fark eder ve onun Seçilmişler Sınıfı’nın casusu olduğunu düşünür. Amanda’nın yaptığı bazı şeyler de bu durumu onaylar niteliktedir ve seçilmiş sınıfındaki Ken (Ölülerle Konuşan) ve Emily (Geleceği Gören) de Jenna’ya inanır. Yalnız Tracey Amanda’nın suçsuz olduğunu düşünmektedir ve bunu kanıtlamak için de görünmezliğini kullanır ve sınıftaki tüm seçilmişleri tek tek takip eder. Acaba Tracey Amanda’nın casus olmadığını kanıtlayıp Seçilmişler Sınıfı’ndaki gerçek casusu bulabilecek midir?Bu seriyi kesinlikle ve kesinlikle tüm okurlarıma tavsiye ederim. Emin olun pişman olmayacaksınız.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


9 yorum:

  1. Çokzel Kitapların Var Seçilmiş Serisini Biliyorm Yarın 2. Serisini alıcam :) arkdaşımda da 1 ve 3. serisi var ortak okuyorz. Kaç seriden olşyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zannediyorsam dokuz seriden oluşuyor ve her seride bir karakterden bahsediyor. Şu anda serinin çevrilmiş son kitabı "Bilinmeyen" adıyla yayınlandı.

      Sil
  2. son kitabı şuan bilinmeyen ve diğer kitaplarını nerde bulabilirim martin charles ve sarahyı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin diğer kitapları henüz yayımlanmış değil. Yayımlanır yayımlanmaz hemen bloğuma taşıyacağıma emin olabilirsin.

      Sil
  3. mükemmel bir kitap son üç seriyi heyeacanl bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. Seçilmiş Görünmeyen de arkadaşlarına ihanet eden kimdi özet yazıyorum ve kitap arkadaşımda acil cevap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekerlekli sandalye de olan kişi ihanet etti ama adını tam olarak hatırlamıyorum. Carter da demek istemıyorum çünkü o sanki başka bıriydi.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠