Yeni Bir Kitap Alışverişi [Manga]

 
Mangaların boş olduğunu düşünüyorsanız; düşünmeyin. Bir çok kişi bilmez, ama benim Türkiye'de yayınlanan kitaplarını koleksiyon yapmaya çalıştığım bir manga topluluğu, serisi var. Aslında dünyada çokça okunan, kült olmuş kitapların manga versiyonu. Manga olarak tasarlanmış olduğu için okuması da oldukça kolay. Tokyo'daki East Press yayıncılık tarafından hazırlanan ve ülkemize de Yordam Kitap yayınları çevirisiyle yayınlanan bu kitaplara sizde bir göz atın derim. Koleksiyonunu yaptığım bu manga topluluğunun bende olmayan iki kitabını dün D&R rafında görür görmez aldım. Aslında bu kitaplar 2 ciltlik hazırlanmış olan "Kapital"in manga versiyonunu. Üstelik kitabın tanesi 12₺ idi.
 
Elimde olan diğer manga kitapları ise şöyle;

 -Yengeç Gemisi (Takici Kobayaşi) Yorumu için Tık... Tık...
-Türlerin Kökeni (Charles Darwin) Yorumu için Tık... Tık...
-İlahi Komedya (Dante Alighieri) Yorumu için Tık... Tık...
-Savaş ve Barış (Lev Tolstoy) Yorumu için Tık... Tık...

Bence sizde bu manga serilerine göz atın derim. Biraz hastayım, ama bugün içinde inşallah yorum girişi yapacağım. Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle...


2 yorum:

  1. klasikleri insanlara okutmak ve sevdirmek için farklı yollar deniyorlar. ntv yayınları da çizgi-romanlarını yapıyordu. dorian gray'in portresi kitabını okudum. sonrasında çizgi-romanını okudum ve başarılı buldum. kalın kitapları okumak istemeyenler için güzel bir alternatif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen size katılıyorum. Bende NTV Yayınlarından Bram Stoker'ın "Dracula" kitabının çizgi romanını okumuştum. Alamadım ama, Stephen King ve Agatha Christine'nin NTV Yayınlarından çıkan çizgi romanlarını da almak istiyorum.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠