"4 - 4,5. Yıl Çekilişimin Sonucu"

Herkese Merhabalar,
Öncelikle çekilişime katılan 6 arkadaştan çok, ama çok özür dilerim. Söz vermeme rağmen dün çekilişimi açıklayamadım. Bunun da nedeni grip olmam ve D&R'da çalışan arkadaşlarımı ziyaret ettikten sonra bu gribin etkisiyle direk yorgunluk uykusuna yatmam. Dün video çektiğim sırada bile hastaydım, ama yine de gecikmeli olsa da, çekilişimin sonucunu açıklıyorum.

Çekilişime dediğim gibi 6 kişi katıldı ve +1 hak kazanmak için Facebook, Youtube, İnstagram hesabıma katılanlarla bu sayı 15 oldu. Katılan arkadaşlara çok, ama çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki, eski blogculuk gibi çok kişi katılsın, ama olmadı işte. Neyse, az kişinin katılımıyla güzel bir çekiliş oldu.

Seçenek sunmama rağmen yazan olmadığı için oylamayı Random.org üzerinden yaptım. Kazanan 2 Numara.


Tebrikler @MUCİTANNE 
Bizden Bunları Kazandınız

Kendisine şimdi mail atıyorum. Eğer 48 Saat içinde bir geri dönüş olmazsa yeni bir talihli seçeceğim. Başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle...


4 yorum:

  1. Kazananı tebrik ederim, harika bir çekiliş gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem arkadaşım adına, hem de kendi adıma teşekkür ederim @Eren O.

      Sil
  2. aaa nasıl haberim olmamış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar @birdemetöykü,
      maalesef katılım az olduğu için yeterince bir duyurusunu yapamadık. Katılan arkadaşlarda son duyuruma denk gelen arkadaşlar olduğu için yine yeterince bir kitleye ulaşamadık. Umarım başka bir çekilişime katılma fırsatı bulursunuz.
      Sevgiyle kalın...

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠