"Aşkın Müziği"


Kitabın Adı: Aşkın Müziği
Orijinal Adı: Lick
Yazarı: Kylie Scott
Çeviren: Müge Hestbaek
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Türü: Romantik, Genç-Yetişkin, Erotik
Sayfa Sayısı: 318
Seri Adı: Stage Dive I. Kitap
Satın Al: D&R

Tanıtım Bülteni / Arka Kapak:
AŞK, SEKS ve ROCK’N’ROLL
Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…

Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlasaydı.

Yorum

Kırgızistan’a giderken yanımda götürüp bitirdiğim dört kitaptan biri olan “Aşkın Müziği” kitabı beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. İlk çıktığından beri D&R’da çalıştığım sürede defalarca yanına gidip okumak istediğim ve komik bir kitap olacağını düşünüp beklentiye girdiğim bir kitaptı, ama kitapta o kadar fazla seks var ki, artık bir süreden sonra öğh geliyor yani.
Kitabın konusuna gelirsek: Evelyn Thomas,  21. doğum gününde arkadaşıyla gittiği bir barda aşırı sarhoş olur ve farkında olmadan ünlü bir müzik grubunun gitaristiyle evlenir. Sabah uyandığında parmağında kocaman bir elmas yüzük vardır ve adının David olduğunu daha sonra öğreneceği adamla evli olduğunu öğrenir ve şaşırarak yüzüğü adama verir ve ona sarhoş olduğundan böyle bir şey gerçekleştiğini söyleyerek daha sonra boşanmak üzere ayrılır, ama geri evine döndüğünde herkes ondan bahsetmeye başlar evliliği medyaya yansımıştır ve böylelikle Evelyn’ın boşanana kadar David’in evinde grupla birlikte kalması gerekir.

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠