"Yasemin Kokulu Hikayeler"


Kitabın Adı: Yasemin Kokulu Hikayeler
Yazarı: Ender Haluk Derince
Yayınevi: Yakamoz Yayınları
Türü: Kişisel Gelişim, Yaşantı
Sayfa Sayısı: 318
Satın Al: D&R


Tanıtım Bülteni / Arka Kapak:
Hayata Bir Bardak Çay Molası

“Hiçbir şey için ‘Benimdir,’ deme. Yalnızca, ‘Yanımdadır,’ de. Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne yaşam, ne ölüm, ne huzur ne de keder her zaman seninle kalmaz…”

Okurken içinizi huzurla dolduracak, yüreğinizi ısıtacak, iyilik, sevgi, dostluk ve mutluluğu dile getiren birbirinden güzel 51 adet hikayeden derlenen bu kitapla hayata keyifli bir mola verip kargaşadan sıkıntılardan uzaklaşacaksınız.


Yorum

Uzun süredir yurt dışında olduğum ve yeni bir dil (Kırgızca) öğrendiğim için her ne kadar yanımda kitap olsa da, okuyamadım maalesef. Geldikten sonra da, okumaktan daha da soğumamak için böyle kolay veya kısa kitaplara sığınıyorum. İşte karşınızda kokulu hikayeler serisinin 4.kitabı: “Yasemin Kokulu Hikayeler.”
Hikayeler, birbirinden güzel sözler ile ince ince dokunmuş resmen. Oldukça ders verici bu hikayeler bazen beni ağlatabilecek düzeye getiriyor. Özellikle de, baba konulu olanlar. (Yaşadığı halde belki de, varlığını hissetmediğim babam yüzünden.)
Dediğim gibi hikayeler ders verici nitelikte. Bence bu kitap bir rehber kitabı olarak görünmeli ve öğretmenler öğrencilerine tavsiye etmeli ve her okulun kütüphanesinde mutlaka bulunmalı. Sizde okuyun, okutun. Emin olun pişman olmayacaksınız.

Alıntılar

 "Yaşam, size verilmiş boş bir filmdir. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın..." (Ara Güler)

 "İnsanların az bir kısmı mutlu, bir o kadarı ise mutsuzdur. Geri kalanların tümü; mutlu gibi görünen mutsuzlardır..." (Oscar Wilde)

 "Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez." (Montaigne)

 "Anlatabilsem sende neler gördüğümü kimse inanmaz hayal derdi. Bilselerde sende neler gördüğümü yıllarca hayal görmek isterlerdi." (Murathan Mungan)

 "Umutla açılıp kazançla kapanan bir kitap iyi kitaptır." (Acott) 
 
Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠