"Vampirler, Cadılar, Hayaletler ve Başka Bilinmeyenler"

Kitabın Adı: Vampirler, Cadılar, Hayaletler ve Başka Bilinmeyenler
Yazarı: Kerem Toprak
Yayın Evi:  Carpe Diem Yayınları
Sayfa Sayısı: 212
Tür: Mitolojik Tarih, Araştırma


Tanıtım Yazısı:
Bu kitapta kan grubu ayırt etmeyen vampirlerin, bastığı yeri titreten devlerin, ne kadar dudağı varsa havaya doğru büzerek “Aauuuu!” diye uluyan kurt adamların, kollarını havaya kaldırıp gözlerini belerterek yürüyen zombilerin, oraya buraya uçuşan hayaletlerin, süpürgeli cadıların, alev saçan ejderhaların, kısacası şu ana kadar “Tu destur!” dediğiniz bütün öcülü böcülü mevzuların gerçek öyküsünü okuyacaksınız.

Ayrıca kimlerin kara büyü yaptığını, abrakadabra sözünün ne manaya geldiğini, Drakula’nın ne kadar krokula olduğunu, tarihte geçen vampirsavarların vampirleri nasıl savdığını, cadılığın hiç de öyle sadece yellozluk alameti olmadığını öğreneceksiniz.

 Bırakın, aklınızın kapıları gıcırdayarak ardına kadar açılsın. Sakın yağlamaya kalkmayın. Çünkü şu ana kadar merak ettiğiniz tüm bu gizemli mevzuların sırrı, bu kitabın içindeki gıcırtılarda saklı...

Şimdi, emrivaki gibi olmasın ama kitabın arkasını okumayı bırakıp kapağını açın ve sarmaşıklarla çevrili eski bir evin mezarlıklı bahçesine ilk adımınızı atın. Çünkü sadece bu kitapta yaşayan bir adam, başkasına sorduğunuzda “Saçmalama bee!” dedirtecek tüm sorularınızın cevaplarını bir bir vermek için, sallanan sandalyesinde oturmuş sizi bekliyor.

Hadi bakalım, kapıya usulca yanaşıp, tokmağını yankılı yankılı “Takk! Takk! Takk!” diye vurun. Görünmeyen birinin “Gıcıığğrtt!” diye açtığı kapıdan yüzünüze vuran serin ve küf kokulu bir rüzgârla beraber içeri buyurun.Hoş geldiniiiizz!!! Ha ha ha ha ha haa!!!


Yorumum

Kerem Toprak’ın yazmış olduğu ve Carpe diem! Yayınlarına ait 212 sayfalık muhteşem bir kitap olan “Vampirler, Cadılar, Hayaletler ve Başka Bilinmeyenler” kitabı size her sayfada, her bir cümlede, her bir kelimede yeni bir anlam katıyor. Mitolojik canlıları ve ortaya çıkış hikâyelerini öyle bir anlatıyor ki nasıl öğrenebildiğinize ve hafızanıza nasıl yerleştirdiğinizi şaşırıyorsunuz. Şöyle söylemeliyim ki mutlaka her evde bulunması gereken muhteşem bir eser.


Puanlama:


4 yorum:

  1. harika ötesi muhteşem bi kitap,annem ilk aldığımda ki ön yargısı şöyledi ''Amaaan ne okuyosun şöyle kitapları'2 fakat sonr aiçeriğini gösterdiğimde çok beğendi,tebrik ederim müthiş bi kitap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel bir kitap. Hele de benim gibi fantastik öyküler yazan biri için bulunmaz bir nimet.

      Sil
  2. Merhaba. Yeni açtığım blogumda para ödüllü hikaye yarışması yapıyorum. Sizi de aramızda görmekten şeref duyarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef şu anda katılma olanağım yok ama belki ileri de bende katılımda bulunabilirim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠