"Bir Yazarın Dramı: Hikayeler"

Kitabın Adı: Bir Yazarın Dramı: Hikayeler
Yazarı: Mustafa Sakarya
Yayın Evi:  Kanes Yayınları
Sayfa Sayısı: 159
Tür: Yaşamsal  Hikayeler


Tanıtım Yazısı:
   Yıllar yılı dostluklar ektim yürekler; o nadide tohumu serpiştirdim dost bildiklerime. Her bahar filizlenir, her mevsim ayrı yaşardı dostluklarım. Uzun zaman önce, belki de erken verilmiş kararlarla, söz vermiştim dostlarıma. O gün bugündür bekliyorlar, her gün “Belki bugün tutar sözünü!” umuduyla başlıyorlardı güne. Çok sık görüşemesek de biliyorlardı ki, dostluk illaki görüşmekle olmaz. Yanlış da anlamıyorlardı üstelik. “Çok işi vardır, beklide unutmuştur, uygun bir zamanda yeniden hatırlatırız.” diye düşünüp dem vuruyorlardı üstü kapalı sözlere…
   Kapıma dayansalar, kafa tutsalar: “Sen nasıl adamsın? Söz vermiştin ve yerine getirmiyorsun!” deseler de haksız sayılmazlardı. Ama gerek yoktu ki, dostluk bozuk para gibi harcanacak bir şey değildi. Yıllarca emek vermiştik; önce filizleri fidan yapmıştık, sonra dal verdi fidanlar; şimdilerde kökleri derinlerde koca bir çınar… Öyle kolay kolay sarsılmaz, yılmaz, kırılmazdı; rüzgâr nereden eserse essin; fırtına, boran, yağmur, üst üste gelsin, vız gelirdi.
   Koca evrende yıldızlar kadar uzak olsak da Samanyolu kadar kocamandı yüreklerimiz. Yazma yolundaki hikâyem de işte böyledir.
   Sevgili dostlarım ve “Sen” sevgili okurum; yüreğimin sonsuzluğundan, hayal gücümden derlediğim hikâyelerim, beklentilerinizin doğrultusunda şimdi ellerinizde.
   Onlar size emanet; son söz sizin…


Yorumum

Vayyyy Be… Hayatıma yeni bir yazar ve yeni bir eser eklendiğini söylemeden edemeyeceğim. Kanes yayınevine ait olan ve Mustafa Sakarya’nın yazmış olduğu “Bir Yazarın Dramı(Hikâyeler)” muazzam bir eser. “Kitaba Dair” bölümü dışında kalan, içinde 29 hikâyenin bulunduğu 160 sayfalık bu eserde kendinizi bambaşka diyarlarda bulacaksınız, adeta su gibi akıp giden hikâyeler bitmesin diye yalvaracağınıza emin olabilirsiniz. Şimdiden herkese tavsiye ederim. Okuyanların da memnun kaldığına %100 eminim.


Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠