"Vatikan Casusu"

Kitabın Adı: Vatikan Casusu
Yazarı: Juan Gómez-Jurado

Çeviren: Saliha Nilüfer
Yayın Evi:  EDA Yayınları
Sayfa Sayısı: 359
Tür: Gizem, Sır, Polisiye


Tanıtım Yazısı:
Yıl 2005. Papa II. Jean Paul'ün ölümünden hemen sonraki günler... Çeşitli ülkelerden 117 Kardinal, Vatikan’da toplanmışlar, yeni Papayı seçecekler.
Tüm Katoliklerin ve dünyanın gözü Vatikan’da...
Ve Viktor Karoski! İntikam duygularıyla kendisine kurban olarak üst düzey din adamlarını seçmiş zeki bir seri katil... Bir kriminolog-psikiyatr, İtalyan polisi ve gizli servisi, CIA ajanları, din adamları... Herkes, kim olduğunu bilmeden Karoski'nin peşindeyken o her seferinde tüm güvenlik önlemlerini aşmayı başararak Vatikan’ın kalbinde birbiri ardına cinayetler işliyor...

Ardında hiçbir iz bırakmadan vahşice, son derece 'yaratıcı' yöntemlerle işlediği seri cinayetleri salt intikam duygusuyla Karoski mi gerçekleştiriyor, yoksa onu azmettiren birisi mi var?


Yorumum


Tek Kelimeyle “Muhteşem” bir eser Juan Gómez JURADO’nun yazmış olduğu ve Eda Yayınlarına ait 360 sayfalık bu kitaba bayıldım.Her sayfasında ayrı bir heyecan,ayrı bir cinayet ve Viktor Karoski’yi yakalamaya o derecede yakın bir durum.Tek kusuru ise Dan Brown’un “Melekler ve Şeytanlar” kitabının nerdeyse tıpatıp (aynısı) olması.Bunun dışında kalan her şeye bayıldım ve herkese tavsiye ederim.


Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠