"Bikini Mevsimi"

Kitabın Adı: Bikini Mevsimi
Orijinal Adı: Bikini Season
Yazarı: Sheila Roberts

Çeviren: Gülgün Kozan
Yayın Evi: Derin Kitap Yayınları
Sayfa Sayısı: 311
Tür: Aşk, Sevgi, Dostluk 


Tanıtım Yazısı:
"Bikini Mevsimi, bir kadının umutları, beklentileri ve hayatını dolduran her türlü sevgiyle ilgili gerçekleri anlatıyor. Ustalıkla kaleme alınmış, bir çırpıda okuyacağınız bu hayat dolu, eğlenceli romanı kaçırmayın."

Erin Merritt düğün planları yapmak için göl kenarındaki memleketi Heart Lake'e döner. Ancak sürekli çocukluk aşkıyla karşılaşıp durunca, "Acaba yanlış adamla mı evleniyorum?" diye düşünmeden edemez. Daha da kötüsü, stresten kendini yemeğe verir ve gelinliğine sığamaz.

Böylece Erin, Angela, Megan ve Kizzy ile birlikte Yemek Kulübü'nün yerine Bikini Diyet Kulübü'nü koymaya karar verir. Bu dört kadın, yaza kadar bikinilerine sığacaklarına dair kendi aralarında bir anlaşma yaparlar ve bu anlaşma hayatlarını tamamen değiştirir. Arkadaşlarının yardımıyla Angela evliliğinin parçalanması korkusuyla baş eder. Megan kendine saygı duymak konusunda yaşadığı sorunlarıyla yüzleşir. Kizzy kocasının diyetini sabote etmesine engel olmaya çalışır. Erin de aşk hakkında bazı önemli gerçekler öğrenir.

Şezlongunuza uzanıp kendinize karşı dürüst olmanızı ve kalbinizin sesini dinlemenizi teşvik edecek bu eğlenceli, ilham verici romanın tadını çıkarın.



Yorumum

Sheila Roberts’dan yüzünüzü güldürecek bir kitap Bikini Mevsimi. Megan, Erin, Angela, Kizzy adlı 4 kadının önceden yemek kulübü olarak toplanmaları ama daha sonra hepsinin kendi içinde yaşadıkları bazı sorunlar yüzünden zayıflamayı istemelerini anlatan ve olaylar gelişirken yüzünüzü güldürüp içinizi ısıtan bir roman. Kapak illüstrasyonu her zamanki gibi çok güzel. Olay daha önce analizinde bulunduğum ve Sheila Roberts’a ait “Melekler Sokağı” adlı kitabında olduğu gibi yine Heart Lake adlı kasabada geçiyor.

Megan; Avukattır ve iş yerinde kalem diye tabir ettiği iki zayıf kızı (Pamela ve Ashley) kıskanması aynı zamanda çalıştığı yerdeki patronundan (Tanner) dolayı sıkıntı çekmesinden dolayı zayıflamak istiyor.


Erin; Evlenmek üzeridir fakat önceden aldığı gelinliğe şişmanladığı için sığamamaktadır ve bu yüzden zayıflamak ister ama evleneceği adam ile eski sevgilisi arasında gel git yaşadığı için kendini durmadan cips yerken bulur.


Angela; Kocası Brad’in onu hoş ve zayıf bir kadın olan Rachel ile aldattığını düşünür ve bunun nedeni olarak şişmanlamasını neden olarak görür. Bu yüzden de zayıflamak ister.


Kizzy; Doktora gidip kanser olmadığı öğrenir ama ilerde şeker hastası olmaması ve tansiyonunun düşmesi için doktor tavsiyesiyle zayıflamaya karar verir.
 
Lütfen bizden yorumlarınızı esirgemeyiniz… 


Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠