"Ayın 7'sini Bekleyenler"

Kitabın Adı: Ayın 7’sini Bekleyenler
Yazarı: Yunus Emre Coşan
Yayın Evi:  Kanes Yayınları
Sayfa Sayısı: 95
Tür: Yaşamsal  Öyküler, Deneme


Tanıtım Yazısı:
Hayattır ki, hakkını verebilen yaşama sanatkârıdır. Dev kalplerin öngörüsü ile kelimelere dökülmüş kitaplardan geçer yolu bu sanatın. Bu sanat ne sanat içindir, ne kendi için. Bu sanat, hayat içindir; ömrün vefası için. Ruhunuzu teskin edebilmek ve kalbini tüm sevilere açma sanatıdır.
Dünyayı kucaklayıp bir kitabın sayfalarına sıkıştırma gayretinde muvaffak olmuş bir yazarın engin bakış açısının, bilgi ve zekâsının tezahürüdür kitabı. Acı dokur, hüzün dokur kimi zaman, hayatın kasnağında. İki çift lafı vardır, bir tek kalbi olan tüm nadide ruhlara.
Sabra sükûn, akla yol, gönle dil bir iz düşüm bu kitap. Satırlarda, hayata dair olanın izini sürüp, kimi zaman da ezberini bozmak için onun, anahtar kelimelerle sunulan.



Yorumum

Yunus Emre Coşan’ın yazmış olduğu ve Kanes yayınevinden çıkan “Ayın 7’Sini Bekleyenler” muazzam bir deneme örneği. Şöyle ki eserde üniversite öğrencilerin sıkıntılarından tutunda küresel ısınmanın hayla ne olduğunu anlamayanlardan bile bahsedilen 96 Sayfalık(Çoğu birkaç söz, çoğu da boş sayfa) içinde “Sunuş” ve “Yazara Dair” gibi başlıklar dışında 28 deneme bulunan muazzam bir eser. Okuyanların beğendiği ve okumayanların az sayfa diye yüz çevirdiği bir eser olan “Ayın 7’Sini Bekleyenler” çoğu kalın kitaplara göre içinde daha fazla bilgi barındırıyor. Okumayanların okumasını şiddetle tavsiye ederim. Emin olun pişman olmayacaksınız.

Not: Yazmış olduğum bu yorumdan sonra yazarımız Yunus Emre Coşan'ın kendi sitesinde yazmış olduğu güzel yorumu için teşekkür eder. Edebiyat hayatında başarılar dilerim.


Puanlama:


2 yorum:

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠