Benim İklimim " Yüreğimin İklimi "

Kendi blogumda başlatmış olduğum Kitaplaşalım mı? etkinliğinde bilindiği üzere 3 arkadaş ile eşleşmiştim ve bunlardan biride “Yüreğimin İklimi”ydi. Bana attığı mesajda kitabımı internetten satın alıp adresime gönderdiğini belirtmişti ve bugün kitabım elime ulaştı ve gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Kitabım harika ve mitolojik ve fantastik öğeler içeriyor. (Bununla ilgili detayları aşağıda bulacaksınız.) Sevgili Yüreğimin İklimi’ne çok ama çok teşekkür ederim. (İsminin verilmesinden rahatsız olur diye blog nickini yani Yüreğimin İklimi’ni kullanıyorum.) Bu arada senin hediyelerini de dün kargoya verdim. Eminim bugün veya yarın eline ulaşır. Şimcik kitabıma ve ayraçlarıma bir göz atalım.

Önce her zamanki gibi toplu bir resim:

Ve ardından sırasıyla kitap ayraçlarım:

1) Kitabın içinden çıkan kitabın kendi ayracı

2)Kitaplaşalım mı? arkadaşımın aldığı kitap ayracı

3) Sitenin kendi tanıtımı bulunan kitap ayracı
 
Kitap ayracı sayım gittikçe artıyor. Neyse gelen kitap ayraçlarım bu kadar. Şimdi sıra kitabım, yorumun ve arka kapak tanıtımında.

 
Yorumum: Kitap gerçekten çok hoşuma gitti. Kitabımın adı “Yaban Avı” ve Ephesus Yayınevinden çıkmış bir eser. Yazarının C.E.Murphy olduğu eser toplam 360 sayfa ve fantastik öğeler içeriyor.Kapağı da beni etkileyen diğer bir nokta. En kısa zamanda okuyup kitap analizinde de bulunurum, şu anda okumadığım için tam bir şey söyleyemiyorum.

Arka Kapak:
Yarı Kızılderili, yarı Kelt asıllı olan Joanne Walker, emniyet müdürlüğünde araba tamircisi olarak çalışan bir polis memurudur. Annesinin cenazesinden dönerken, içinde bulunduğu uçak iniş yaptığı sırada, aşağıda yaşanan sıra dışı bir kovalamacaya şahit olur penceresinden ve iner inmez olay yerine gider. Kovalanan kadının peşindekiler, Keltlerin efsanevi Boynuzlu Tanrı'sı Kernunnos ve Yaban Avı'dır.

Boynuzlu Tanrı Kernunnos ile oğlu Avcı Herne arasında kadim zamanlardan kalan bir ihanet vardır. Yeni edindiği şaman güçlerinin yardımıyla Kernunnos'u ve yarı tanrı oğlunu alt edebilecek midir?

"Hızlı bir tempo, harika bir gizem, sempatik bir kahraman, büyü, tehlike… Bütün bunlar Yaban Avı'nda fazlasıyla var."

Jim Butcher

Hepsi bu kadar tekrardan çok ama çok teşekkür ederim Ö.Karagöz (Yüreğimin İklimi)


5 yorum:

  1. Aslında bu kitaptan bir tanede kendime almam lazım konusu ilgimi çekti:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 serilik bir kitapmış ve bu kitabı yeni çıkmış. Kesinlikle tavsiye ederim.

      Sil
  2. kitap güzele benziyor iyi secim,
    sizleri de çekilişime davet ediyorum,
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com/2012/08/ilk-hediye-cekilisimi-3uc-kitap-ve.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Çekilişinize gelindiğinde ise; tarigi çok uzun geldi. Belki bu yüzden ağustos sonuna doğru katılırım.

      Sil
  3. nasıl istersen ..sevgiler.

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠