~Lanet İşleyiciler 3: Kara Yürek~

Cassel Sharp, kiralık katil olarak kullanıldığını biliyor ama bütün bunları geride bırakmaya çalışıyor. Dolandırıcılar arasında büyümesine ve insanları aldatmanın onun için nefes almak kadar kolay olmasına rağmen iyi biri olmak istiyor. Âşık olduğu kız ünlü bir mafya üyesi ama Cassel yine de doğru olanı yapmak için savaş veriyor. Devletin düşman olduğu öğretilse de Cassel, federaller için çalışmanın akıllıca bir iş olduğunu kabullenmeye çabalıyor.

Cassel, Lanet İşleyiciler arasında en nadir bulunan yeteneğe sahip: O bir Dönüşüm İşleyicisi. Kanun kaçağı annesinin ve sevdiği kızın suç dosyası kabarırken yeni sırlar açığa çıkıyor; doğru ile yanlış arasındaki çizgi gittikçe bulanıklaşıyor. Federaller Casselden imkansızı istediklerinde neyin dolandırıcılık neyin gerçek olduğuna karar vermesi gerekecek. Tehlikeli bir oyunda, aşkını kaybetmek üzereyken Cassel en büyük kumarını oynamak zorunda kalabilir ve bu kez hayatını kumarda kaybedebilir.

New York Times çok satanlar listesinin müdavimlerinden Holly Black, Kara Yürek ile Lanet İşleyiciler üçlemesini sonlandırıyor (Beyaz Kedi, Kırmızı Eldiven, Kara Yürek). Bu bambaşka bir şekilde fantastik ve karanlık dünyada tüm sorular, serinin son kitabında cevap buluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠