Kitap Tiryakileri ~ Bayanlar Takımı

Colored Books ile Mutlu Haftalar...
Daha önceki yazımda "Kitap Tiryakileri" adlı bir blog turundan bahsetmiştim. Bu grup altı ekip arkadaşından oluşup diğer turlardan farklı bir sisteme sahip olacak elbette.
Şu an bu tur kapsamında üç bayan arkadaşım gruba katılmayı kabul ederek beni hem mutlu ettiler hemde artık bayanlar takımımız tamamlanmış olduk. İnşallah erkekler takımımızı da oluşturup blog turlarımıza başlayacağız ama ilk önce bayanlar takımımıza şöyle bir göz atalım ne dersiniz.

Teklifimi ilk kabul eden arkadaşımız Sevgili Büyülü Kitaplık oldu. Kendisi tam bir fantastik tutkunu ama hangi kitabı verseniz suyunu çıkarır. Bloguna BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bir diğer katılımcımız ise Benim severek takip ettiğim, yazılarıyla beni güldürebilen Sevgili Cessie ya da Blog ismiyle Kanalizasyon Balığı. Cessie'nin blogu içinde BURAYA tıklayabilirsiniz.

Bayanlar arasındaki son katılımcımız ise Mensis Kitaplık. Kendisi çok yeni bir blog olmasına rağmen yorumlama biçimi ve içtenliği çok hoşuma gitti açıkçası. Mensis Kitaplık için de BURAYA tık tık...

Evet, üç bayan arkadaşımızı bulduk. Şu anda erkek kitap yorumcuları aranıyor. Eğer bu yazımı okuduktan sonra aklınıza gelen biri olursa lütfen yorumla belirtmeyi unutmayın.

Ben şu anda üç arkadaşa teklifte bulundum ama biri iş, biri üniversite hazırlığı ve biri de diğer bir tur içerisinde yer aldığı için maalesef beni geri çevirdi. Kendilerine bir cevap yazdıkları için bile teşekkür ederim.

Eğer bir erkek arkadaş katılmak isterse sadece o zaman yeni bir bayan arkadaşı da gruba dahil edebiliriz. Haydi hayırlısı diyelim.

Evet, pazartesiniz nasıl geçiyor. Okul nasıl geçiyor? Yazmayı unutmayın! Tabi erkek kitap blog tavsiyelerinizi de yorum olarak yazmayı unutmayın. Ayrıca bizzat kendisi başvuru yapmak isteyenler orsselim@gmail.com adresine mail atabilir.

Bu arada Kitap Turumuzun Sitesine de BURADAN da ulaşabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Ama buna bende katılmak isterdim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En azından bir erkek blogdaşımın bu tur içerisinde yer almasını istiyorum. Eğer dediğim gibi iki erkek arkadaş yerine bir erkek arkadaş katılırsa sizi de bu tura dahil edebiliriz belki. Şu anda çünkü bir arkadaş daha aynı bu durumda.

      Sil
    2. Peki madem bekleyelim :)

      Sil
    3. İlginiz için teşekkürler.

      Sil
  2. Ah utandım birazcık.
    Tamamlansın da bakalım neler olacak *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece gerçekleri yazdım.
      Tamamlanınca inşallah daha bir güzel olacak blog turlarımız. Haydi hayırlısı diyelim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠