Bu Sefer Annem ve Ablam'dan Gelenler#1

Ben abladan yana bolluk yaşayanlardanım. İki Öz, iki Blogdaş ve tanımadığım bir sürü ablam var. Neyse,

Dün Annem, Ben ve küçük Ablam birlikte Elife Ablamın davetine icabet edemezsek de geç olarak Avcılar'a gittik. Tabi ben her zamanki gibi duramayıp Kırtasiye Dünyası'na ve ikinci el ve sıfır kitap satan İDA Kitapevi'ne doğru dalışa geçtim.

Kırtasiye Dünyası'ndan hazirandan beri her ay yaptığım gibi bir CNBC-e Dergisi aldım. Açıkçası bu sayısını pek beğenemedim ama yine işime yarayan bilgiler veriyor. Bu dergi benim araştırma duygumu geliştiriyor.
Ayrıca 8 Eylül'de CNBC-e kanalında yayınlanacak "Hannibal" dizisine yoğunlaşmış olan dergi, aynı zamanda Hannibal karakterinin oluşumundan ve aslında karakterin ilk olarak Thomas Harris'in dört serilik kitabında oluşturduğuna ve her kitabın sinema hikayesini de anlatıyor.

Bu da dergiyle birlikte gelen Dr. Hannibal Lecter Not Defteri:

Ablama ısrarlarım üzerine birde Kırtasiye Dünyası'ndan bu ahşap kedili ataç ayracı aldırdım ama fiyatını öğrendikten sonra resmen içime oturdu. (5 TL) Artık bunu hiç yanımdan ayırmam.



Ve işte Annemin bana aldıkları:

Geçen hafta Büyük Ablam, Eniştem, Annem ve Ben büyük ada turu yaptık ama şunu söylemeliyim ki ben her açıdan diğer adalarımı gözüme kestirdim. Büyük Ada gerçekten kıyı kesiminde çok pisti ve tarihi olan yerlere de faytonlar çıkmıyordu. (Kilise falan...)
Neyse, Ben orada da bir kitapevi buldum ve aynı ayraçtan iki tane aldım ya da anneme aldırdım. (Biri ablam için. ^_^)
Bu da yazımın sonu ve annemin bana almış olduğu en güzel hediye. Tudem Yayınlaı'ndan çıkan Chris Priestley'ın yazmış olduğu Dehşet Hikayeleri Serisinin ilk kitabı "Montague Amca'nın Dehşet Hikayeleri" kitabı. Gerçekten bayadır okumak istediğim bir kitaptı ve ikinci elcide görür görmez aşık oldum. Sağ olsun bunu gören annem de benim için bu kitabı 5 TL'ye aldı. (Dikkat ayraçla aynı fiyat.)



Evet benim güzelliklerim bunlardı. Peki siz neler yaptınız bu hafta. Bir hediye aldınız mı, bekliyor musunuz veya gönderdiniz mi?
Benimle paylaşmayı unutmayın.
Şimdiden iyi hafta sonları ve hayırlı Cumalar.


2 yorum:

  1. Hediyelerin alanlar kadar güzel.
    Güzel günlerde oku ve kullan.

    Ben de çok yakın zamanda bir arkadaşımdan parfüm hediyesi aldım
    Bir de Ordu'dan kitap kolisi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacım.
      Hay maşallah. Bir koli kitap. Eline ulaştıktan sonra gelecek postunu sabırsızlıkla bekliyorum.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠