7.Beyoğlu Sahaf Festivali

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Beyoğlu Sahaf Festivali nihayetinde kapılarını tüm kitap sever ve koleksiyonerlere açıyor. Açıkçası çok merak etmeme rağmen hiçbir zaman gitmem kısmet olmadı ki bu yıl da gidebileceğimi sanmıyorum. Ama tüm kitapseverlere duyurmak amacıyla bir şeyler yazmaya karar verdim. Yeni yeri tamamlanamadığı için bu sene yine Tepebaşı'nda yer edinen sahaflarımızın kitaplarını ve diğer koleksiyonerlik envanterleri, objeleri bu yıl 30 Eylül - 19 Ekim tarihleri arasında saat 11:00 ve 21:00 arasında ziyaret ederek görebilirsiniz. ( 2 Gün Sonra )  
Şimdiden tüm kitapsever okuyucularıma bol kitaplı günler diliyorum. Dileyen bunu diğer bloggerlarla bir buluşma toplantısı olarak görüp grup oluşturabilir bence.


8 yorum:

  1. Geçen sene gitmiştim.
    Bambaşka bir atmosfer.
    Bence zaman ayırıp mutlaka gidilmeli.
    İnşaallah bul yıl da giderim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah nasip ederde olur inşallah ablacım. Bu arada kapaktaki Galata Kulesi senin resminden ablacım. Ama gördüğün gibi bunun içinde blogunun adını paylaştım. Umarım kızmazsın bana.

      Sil
    2. Ne kadar dikkatsizim.
      Sen söylemesen hiç farkında olmayacaktım
      Fotoğrafları kullanabilirsin
      İsmimi blogun adını da belirtmene gerek yok
      Kardeşler arasında lafı bile olmaz bunların

      Sil
    3. Olsun ablacım bence böyle daha iyi oldu. Her gün, 365 Gün kitap dermişim gibi oldu biraz sanki. Kitaba açım ya o yüzden. Allah gözümü doyursun okuyacak kitaplar birikti.

      Sil
  2. ben sahaf festivaline gitmedimde fiyatları uygunmu .?bu arada buralarda yeniyim benide takip ederseniz sevinirim:)) iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende gitmiş bulunmamaktayım ama giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla en pahalı kitap 10 Tl-7.50 TL arasında değişiyor. Ama dediğim gibi kesin bir bilgiye sahip değilim.

      Sil
  3. Bende bugün sahaflara gitmek için evden çıktım. Yolda aklıma geldi ki 30 eylülde açılıyordu. Bizde Beyazıttaki kitapcıları gezdik. Kitap fiyatları değişken çok ucuz da olduğu gibi pahalıda var. Ben iki yıldır gidiyorum bu sene üç olaöak inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen seneki yazınızı hatırlar gibiyim. Sanki eskinin paralarından almıştınız birkaç adet diye hatırlıyorum. Ne güzel ki siz üçüncü seferinize gideceksiniz, bense bir tek Tüyap Kitap Fuarıyla yetineceğim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠