"Doğaüstü"

Kitabın Adı: Doğaüstü
Orijinal Adı: Supernaturally
Yazarı: Kiersten White
Çeviren: Barış Emre Alkım
Yayın Evi: DEX Yayınları
Sayfa Sayısı: 234
Tür:  Paranormal Mitoloji, Gizem, Macera, Gerilim
Seri: Paranormal II.Kitap

Tanıtım Yazısı:
Normallik Hakikaten bir yere kadar.
Evie o çok istediği normal yaşama nihayet kavuştu! Ama sıradan olmanın, nasıl denir, biraz sıkıcı olduğunu görmek üstünde soğuk duş etkisi yapmadı değil. Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansındaki günlerini mumla arar olmuştu ki yeniden onlar için çalışma fırsatı çıktı karşısına.Tüm şu normallikten biraz olsun uzaklaşmaya öyle ihtiyacı vardı ki...  

Ama birbirinden beter görevler üst üste geldikçe, Evie doğru tercihte bulunup bulunmadığını sorgulamaya başladı. Eski peri erkek arkadaşı Reth onun geçmişiyle ilgili korkunç gerçekleri ortaya çıkardıkça, periler arasında kızışan savaşın bütün doğaüstü dünyayı bir kaosa sürükleyebileceği belli oldu. Herkesin peşinde olduğu şey neydi peki? Evie'nin ta kendisi!

Yorumum

“Paronormal Serisi” tüm maceralarıyla devam ediyor. Evie, sonunda o çok istediği hayata kavuşmuştur ama hayatında hiç heyecan olmaması, dahası o dizilerde izlediği gibi bir hayatının olmaması onu yeterince rahatsız etmektedir. Tek arkadaşı okulda Carlee’dir ama ona da kendi hakkında gerçekleri söyleyememektedir. Erkek arkadaşı da başka bir yerde üniversitede okumaktadır. Bunlar olurken Evie’nin hayatı birden bir Silf’in ona saldırması, Jack adında birinin peri kapıları açarak ortaya çıkması ve en son da Raquel’in ortaya çıkıp Evie’yi tekrar UPTA’ya çağırmasıyla Evie’nin hayatına yeniden heyecan katılır. Yalnız bu heyecanlar başına türlü belalar da açacaktır.

İlk kitaba göre oldukça heyecanlı geçen bu seri hoşuma gitmeye başladı. İlk kitabı okuduktan sonra bu kitabı almak istemiyordum ama iyi ki de almışım diye düşünüyorum şimdi. Yalnız bir kusuru var o da punto küçüklüğü ve yer yer fazla konuşmaların can sıkması.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠