"Lovecraft Ortaokulundan Hikayeler: Yılan Kardeşler"


Kitabın Adı: Lovecraft Ortaokulundan Hikayeler: Yılan Kızkardeşler
Orijinal Adı: Tales From Lovecraft Middle School: The Slither Sisters
Yazarı: Charles Gilman
Çeviren: Mesut Tığlı
Yayın Evi: ABM Yayınları
Sayfa Sayısı: 172
Tür:  Korku, Macera, Gizem, Fantastik
Seri: Lovecraft Ortaokulundan Hikayeler #2

Tanıtım Yazısı: “İki başlı yaratıklar, dev ahtapot kolları Lovecraft Ortaokulu tüyler ürpertici, bir o kadar da eğlenceli!”
-Ransom Riggs, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children kitabının yazarı.”

GÖRÜNÜŞLER ALDATICI OLABİLİR!
Sarah ve Sylvia sıradan ortaokul öğrencisi gibi görünüyor olabilirlerdi ama aslında ikisi de kılık değiştirmiş korkunç yaratıklardı. Daha da kötüsü, yedinci sınıf öğrencilerinin tümünü kaçırmak gibi gizli bir planları vardı. Planlarını gerçekleştirmek için öğrenci temsilciliği seçimlerine katılıyorlardı! Onların planlarını bozacak kadar cesaretli olanlarsa sadece on iki yaşındaki Robert Arthur ve arkadaşlarıydı: okulun kabadayı öğrencisi, okulun hayalet kızı ve her zaman çok aç olan iki başlı bir sıçan.
Lovecraft Ortaokulu hikaye serisinin ikinci kitabı, birinci kitap Profesör Gargoyle’de tam bıraktığımız yerden devam ediyor –daha fazla olay, daha fazla macera ve çok daha acayip yaratıklarla!



Yorum
Robert, Gleen ve Karina’nın maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Tillinghast Evinden Profesör Gargoyle’ın iblis halini yenerek dönen Robert ve Arkadaşları yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda kalacaklardır. Bu düşman ya da düşmanlar okuldaki ikiz kardeşlerden başkası değildir. İkiz kardeşlerin bedeni iblis tarafından ele geçirilmiştir ve artık onlar yılan kadındır. –Bir nevi Medusa…- Bu arada Lovecraft Ortaokulunda okul başkanlığı seçimi vardır ve bunun için de en iyi adaylar bu ikiz kız kardeşlerden en güzeli Sarah ve okulun en zekisi Howard’dan başkası değildir. Yalnız Howard’ın Sarah karşısında hiçbir şansı yok gibidir ve Robert’ın da Sarah’ın okul başkanı olup Tillinghast Evi için yeni yeni kurbanlar bulmasını engellemesi gerekmektedir.

Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...


Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠