En Son Kırtasiye Alışverişim

Malum olduğu üzere 2013-2014 eğitim-öğretim yılı başlamış bulunmakta. Her ne kadar bu durum bazı öğrenciler için iyi, bazı öğrenciler için kötü olsa da  benim için süper ötesi bir durum. Neden mi? -Çünkü; kırtasiye çılgınlığı yaşanıyor bu zamanlarda da ondan.
Bende hemen eski iş yerimin yerine açılan Esenyurt Eskule AVM'deki Metropol Home'a gidip birbirinden harika şeyler aldım. İşte aldıklarım:




1)Deco Bant (Deco Tape): Beşli olarak satılan bu bantların tanesi 1TL idi.
2)Çift uçlu ve her iki ucuda farklı olan Mikro serisi renkli kalemler. Tanesi 75 Krş. idi.
3)Malum Osmanlıca derslerim var ve bunun için alıştırma yapmam gerekiyor. Bu yüzden çizgisiz, harita metot bir defter aldım. Tabi İstanbul sever biri olarak da İstanbul-Beyoğlu temalı bir defter edindim. Bu defterin fiyatı ise 1TL 25 Krş. idi

Hazır İstanbul sevgimden ve kırtasiye ürünlerinden bahsediyorken sizlere bu harika teneke kutularımı da sunmak isterim. Üstekinde kitap ayraçlarım, alttakinde ise paket süslemelerim ve not defterlerim var. Yine çalıştığım yerden bunları 3.50 TL'ye almıştım.
Evet aldıklarım bunlar. Peki siz okulların açılma bahanesiyle neler aldınız? Okulun ilk haftası nasıl geçiyor? Benimle paylaşmayı unutmayın!


5 yorum:

  1. Hayırlı olsun :-) . Bu dönem geldiğinde bende kırtasiye malzemeleri alırım. Ayrı havası oluyor taze kağıtların, kalemlerin , silgilerin vs vs kokusu başka oluyor. İstanbul temalı ürünleri çok severim ve şu güzel kutuların çok hoşuma gitti. Şuradan uzanıp birini alasım geldi :)

    Aldıklarım,
    1- 4'lü fosforlu işaretleme kalemleri.
    2- Kurşun kalem ve uç
    3- Silgi
    4- Kalem açacak
    5- Boya kalemleri
    6- Resim defterleri
    7- Defter kapları
    8- Yapıştırıcılar
    9- Renkli kağıtlar
    10- Renkli kartonlar
    11- Sulu boya
    İşte bu kadar bunların bir kısmı hediye gitti bir kısmı da çocuğumla evde faaliyetler yapmak için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okurken bile heyecanlandım. Gerçekten çok güzel şeyler almışsınız. Güle güle kullanın hepsini. Ayrıca sizden hediye olarak bu ürünleri alan arkadaşları şanslı ilan ediyorum.

      Sil
  2. dekoratif bantları nerden edindin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esenyurt-Köyiçi'nde bulunan Eskule AVM -2. kat Metropol Home alışveriş merkezinden aldım.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠