Ablam ve Eniştem'den Gelenler#2

Şu aralar bir blog için tasarım yaptığımdan ve ayrıca kendi blog turumu oluşturmak için tasarım yaptığımdan geçtiğimiz ay  içerisinde Tanrıça Serisi'nin son kitabı "Tanrıçanın Mirası" dışında hiçbir kitap okuyamasam da kitap almaya ve istiflemeye devam ediyorum. Bu hiç hoş bir durum değil benim için çünkü iki ay sonra İstanbul Kitap Fuarı açılacak ve ben oradan bir dünya kitap almak istiyorum. 
Neyse. İki gün önce ablam arayıp da Pelikan AVM'deki inkilap Kitapevi'nde olduğunu söyleyince çok sevindim. Geçenlerde DEX Yayınlarının Facebook sayfasına uğrayıp "Sonsuz" kitabını hiçbir yerde bulamadığımı ve 'yayında bir sorun mu var?' diye sormuştum ve onlarda sağ olsun benim için baktığım kitapevlerini kontrol edip en sonunda Pelican AVM'deki İnkilap Yayınevi'nde bu kitabın olduğunu belirtmişlerdi. Bu yüzden ilgilerinden dolayı DEX Ailesine çok teşekkür ediyorum ve kitaplarıma geçiyorum.

İlk kitabım şimdi de bahsettiğim gibi DEX Yayınlarının imzasını taşıyan ve Kiersten White'ın yazmış olduğu Paranormal Serisinin üçüncü kitabı "Sonsuz". Eser 310 Sayfadan oluşuyor.


Bir diğer eser ve benim yine geçen ay Okuma Şenliği dahilinde okuduğum bir seri olan Olimpos Kahramanları serisinin ikinci kitabı "Neptün'ün Oğlu". Kitap Doğan Egmont Yayınlarının imzasını taşıyor. Kitabın yazarı ise Rick Riordan. Kısaca ya da uzunca Percy Jackson ve Olimposlular Serisinin Yazarı. 
Bu arada kitap genel olarak 454 sayfadan oluşsa da kitabın sonunda birde altı sayfalık bir mitoloji sözlüğü var.


Ve serinin Türk okurlarıyla buluşan üçüncü kitabı "Athena'nın İşareti". Serinin dördüncü kitabı olan "Hades'in Evi" de yine yayınlanmayı ve alınmayı bekleyenler arasında yerini alıyor. Yine Rick Riordan tarafından yazılmış ve Doğan Egmont Yayınlarının imzasını taşıyan "Athena'nın İşareti" genel olarak 552 Sayfadan oluşuyor.

Bu arada şunu da belirtmeliyim ki Olimpos Kahramanları Percy Jackson ve Olimposlular Serisi'nin devamı niteliği taşımaktadır.
Şu anda Gece Evi Serisi'nin dokuzuncu kitabı "Kader"i okuyorum ve biter bitmez hemen bu güzellikleri okumaya başlayacağım.


4 yorum:

  1. Yaşasın ablalar
    Yeni kitapların hayırlı olsun
    Çabucak okursun inş
    Ben Ramazanda açılan fuardan beri kitap almadım
    Eee 25e yakın kitap alırsan böyle tıkanırsın
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ablacım.
      Annemin karşısına geçip "off okumam gereken bir sürü kitap var. Geçen sene fuardan 120 TL'lik kitap almıştım bu sene 200 TL'lik kitap almalıyım." dediğimde sen annemin birde gözlerinin nasıl açıldığını görseydin. Yeni bir ev arama telaşı içinde olduğumuz içinde bir türlü kitap okuyamıyorum.
      Bu arada Paranormal Serisi'ne senin sayende başlamıştım ablacım. Teşekkür ederim.

      Sil
    2. Evet, hatırladım
      Nedense sevemedim o türü ben

      Sil
  2. Kitap çekilişim: http://demirhalil.blogspot.com/2013/09/degeri-acisindan-manali-bir-cekilis.html

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠