Bayram Öncesi Mutluluğu...

Yaklaşık bir yıl önce sevgili 365 GÜNLÜK blogunun sahibesi Elife Ablamla Kitaplaşalım mı? etkinliğinde eşleşmiştim ve o günden beride birbirimizle konuşup yine birbirimize kargo göndermeye devam ediyoruz. (Tabi ablacım gerek paketleme olsun gerekse hediyeleriyle bana koca bir fark atmış durumda.) Geçen ayın 27'sinde konuşurken 'Yarın benim doğum günüm ablacım' dediydim ve dememle birlikte işte geçikmiş bir doğum günü hediyem ve bayram sürprizlerim kapımda belirdi. (Tabi kargo getirdi periler bırakıp kaçmadı yani... :)

İşte hediyelerim(Kusura bakmayın görüntü kalitesi biraz düşük oldu.) :


İşte o muhteşem paket. İlk başta aşık olmamak mümkün mü? Elime aldığımda kendimi reklam yıldızı sanıp annemle ablama bakııın diyerek bir havamı attım.


Kendisi gibi benimde paket hazırlayıp göndermeyi sevdiğimi bilen ablacım sağ olsun bana paket süslemede yardımcı olacak şeyler göndermiş.


Bir kalemliğe ne kadar ihtiyacım vardı anlatamam. Genellikle baktığım yerde ya bayanlara özgü ya da çocuksu şeyler oluyordu ama bu tam bana göre. Hele o kawai tarzlı silgiye ne demeli! -Bayıldım Demeli.


Ablamın bana yazmış olduğu not ve ucu sarı-kırmızı olan boya kalemi. Ben Fenerli olduğum için zarfı kalemin yanına koydum ki denge sağlanabilsin.


Yine kalemlikten çıkan altı adet ayracım. Allah'ım bunlar ne güzel böyle. Charli Chaplin'den Eyfel Kulesine, Kız Kulesinden Eminönü'ne kadar çok güzel figürler var üzerilerinde.


İstanbul'da yaşayıp ta yine de İstanbul aşığı olduğumu bilen ablacım bana iki adet İstanbul temalı çok güzel not defteri göndermiş. Solda ki çizgisiz iken sağdaki de kareli.


İşte benim güzelliklerim. Yeraltı Günlükleri Serisinin ikinci kitabı ve Dinimi Öğreniyorum Dergisi. (Dergiye annem el koydu.) Yeraltı günlükleri serisini yine Elife Ablam sayesinden okumuş ve bazı kısımları haricinde çok beğenmiştim. Serinin Birinci kitabı hakkında yaptığım yorumu okumak için Buraya bir tık lütfen.


İşte bunlarda son güzellerim ve paketteki her şeye rağmen beni en mutlu eden ürünler. Hepsi birbirinden güzel desenli kağıtlarım. Şu güzelleri bir ömür boyu saklamak istiyorum, o yüzden PVC yaptırıp ayraç olarak kullanabilirim.

Evet, tüm ürünlerim bu kadar ve yaşattığı mutluluk bin misti. Bence sizde Elife ablamın bloguna bir uğrayıp beni Colored Books yolladı diyin bakalım. Emin olun hiç pişman olmayacaksınız. Kendisi bence canı yakınlığıyla tüm bloglar arasında bir numara benim gözümde. Elife Ablamın 365 GÜNLÜK adlı blogu için Tık... Tık...


2 yorum:

  1. Gecmis dogum gununuz kutlu olsun. Elife nin hediye ve hediye paketleri gercekten anlatilmakla bitmeyecek gibi. Benzer defterlere sahibiz. Keyifle kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim doğum günümü kutladığınız için. Elife Ablam gerçekten olağanüstü biri. Gerek hediyeleri gerekse hediye paketleriyle insanları mutlu ettiği gibi insanlara yardım etmeyi seven bir kişilik. Yazımda da bahsettiğim gibi o benim için bir numara. Benzer defterlere sahip olmamıza sevindim. Sütlü kahve rengindeki defterin dokusu çok güzel değil mi?

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠