"Saklanmış"

Kitabın Adı: Saklanmış
Orijinal Adı: Hidden
Yazarı: P.C. Cast – Kristin Cast
Çeviren: Sevinç Seyla Tezcan
Yayın Evi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 413
Tür:  Gerilim, Korku, Savaş
Seri: Gece Evi Serisi X. Kitap

Tanıtım Yazısı:
IŞIĞIN OLDUĞU YERDE KARANLIK SAKLANAMAZ

Sonunda Zoey istediğini elde etmiş ve Vampir Yüksek Konseyi, Neferet’in gerçek yüzünü görmüştür. Bu sayede Zoey ve çemberi kendilerini ve çok sevdikleri okullarını her geçen gün biraz daha güçlenen karanlıktan korumak için yardım almaya başlamıştır. Güvensizlik tohumlarının filizlendiği ve karanlığın karmaşa yarattığı Gece Evi’nde herkesin birlik olması gerekmektedir ama bu, son derece zor görünmektedir… Gerilim gittikçe artarken Zoey ve çemberi karanlığın galip gelmesini çok geç olmadan engelleyebilecek midir?

Gece Evi’nde kaos ve karmaşa artıyor…
Yorumum

Gece Evi Serisi’nin onuncu kitabında işler çığırından çıkılamaz bir hal alıyor. Zoey kime güveneceğini artık bilemiyor. Çemberinden biri ve dostu Erin gitgide karanlığa yaklaşırken; karanlıktakiler de aydınlığa yakınlaşıyor. Neferet artık ne yapacağını bilmez bir halde hem intikam almak için, hem de kaçmak için öldürmekten hiç çekinmiyor. Hepsi ve daha fazlası Gece Evi Serisi’nin onuncu kitabı “Saklanmış”da.
 
Açıkçası şunu söylemeliyim ki seri uzadıkça bende dizi izlermişim de haftaya yeni bir bölümü gelecekmiş izlenimi oluşturmaya başladı bu seri. Hele ki kitabın finali bana Örümcek Adam animasyonunu anımsattı. Bilemiyorum ama bu seri bence çok uzadı. Serinin 11.Kitabı olan “İntikam” da 32.Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda satışa sunuldu. Bu arada serinin 11.Kitabı sondan bir önceki kitabı ki bunu da belirtmeden edemeyeceğim.

 Kitaptan Alıntılar:
*Bu kitap hata yapanlarınız, o hataları düzeltecek kadar cesur ve hatalarından ders alacak kadar bilge olanlarınız için. -Yazar İthafı

 *Ölüm, ona inananlar ile başka tanrılara inananlar arasında ayrım yapmaz. Ölüm bütün ölümlülere gelir. –Sayfa 193
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...


Puanlama:



2 yorum:

  1. Kitap hakkında bende öyle düşünüyorum. Çok sevdiğim bir seridir ancak çok uzadı. Ve seriyi çok sevmeme hatta devamını özellikle son kitabı merak etmeme rağmen 11. kitabı almamayı planlıyorum. Ama vasat da değildi o yüzden yorumunuz ve puanınız tam yerinde olmuş. Bende aynı değerlendirmeyi yapmıştım. Kitaplı günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende serinin bu kitabında işte hayal kırıklığına uğradım ama finale son iki kitap kalmışken ve bunlardan biri yayınlanmışken sanırım devam edeceğim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠