Cnbc-e'de Bu Ay...

Blogumu düzenli olarak takip ediyorsanız eğer;Haziran ayından beri düzenli olarak Cnbc-e Dergisi aldığımı da biliyorsunuz demektir. Biliyorum bir çoğunuz bunun yerine bir kitapsever olarak git "Notos Dergisi" veya "Roman Kahramanları Dergisi" alsana diyebilirsiniz ama ben Cnbc-e dergisini gerçekten çok seviyorum. Bunun nedeni de yanındaki "Film" ekinde flimleşmiş romanlar varsa onlara öncülük tanınması. Bu ayda üç yenı flimleşmiş roman vizyona giriyor. Beraber inceleyelim mi ne dersiniz?


~Thor: Karanlık Dünya~
Vizyona çoktan girmiş olan ve muhtemelen şu anlarda yerini başka bir filme bırakmış olan "Thor: Karanlık Dünya" filmi, beklenenin aksine serinin birinci filminin devamı olarak değilde birinci filmden sonra ki Avengers/Yenilmezler filminden sonrasını ele alıyor. Bakalım Thor bu sefer sevdiğiyle mutluluğa kavuşabilecek mi?

~Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak~

Açlık Oyunları Serisinin 2.filmi de bu ay  vizyona girecek bir diğer yapım. Serinin ikinci kitabıyla aynı adı taşıyan "Ateşi Yakalamak" en çok beklenen yapımlardan. 22 Kasım'da vizyona girecek filmin son kitap uyarlaması olacak "Alaycı Kuş" filmi de ikiye bölünecekmiş. Açıkçası senaristlerde son kitabın konusunu beğenmemiş olacak ki böyle bir yönteme başvurarak sinema izleyicisini kaybetmemeye odaklanmış olmalı.

Cnbc-e Dergisi aynı zamanda 2014 ve sonrasında beyazperde de göreceğiz dört kitabı da ele almış. Buna göre;

*Fallen / Düşüş ~Lauren Kate: 2014'te gösterime girecek,
*The Maze Runner ~ James Dashner: 2014'te vizyona girecek,
*Vampire Academy ~ Richelle Mead: 2014'te vizyona girecek,
*The Forest of Hands and Teeth ~ Carrie Ryan: Kesin bir tarih yok.

~Ender's Game - Ender Oyunları~
Bu ay vizyona girecek bir diğer uyarlama. 8 Kasım'da vizyona girmiş olan Ender's Game, benim fragmanını beğendiğim ama kitaplarını okumayı planlamadığım bir serinin ilk filmi. Resimdeki sağ taraftaki kutucuğun içinde serinin tüm kitapları yer alıyor. Bilim-kurgu türündeki film bakalım beklediği ilgiyi görecek mi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠