Kitap Tiryakileri 1. Blog Turu 1.Gün: Şans Bilekliği "Tanıtım Yazısı ve Tanıtım Videosu"

Kitabın Adı: Şans Bilekliği
Orijinal Adı: Such A Pretty Face
Yazarı: Cathy Lamb
Çeviren: Deniz Beril Bacaklılar
Yayın Evi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 437
Tür:  Dram, Aşk, Genç-Yetişkin, Komedi

        Tanıtım Yazısı

Uzun zamandır obeziteyle mücadele eden Stevie Barrett, neredeyse hayatını kurtaracak bir operasyon geçirmek üzere, tekerlekli sandalye eşliğinde ameliyathaneye götürülür. Operasyonun ardından hırıldamadan yürümeyi başarabilen, kendi kendini iyileştirmek için bir bahçe yetiştiren ve tahtadan muhteşem sandalyeler yaparak onları boyayan yepyeni bir Stevie doğar.

 Fakat hayatında değişen onca şeye rağmen, aynı kalan ufak birkaç detay vardır. Stevie’nin utangaçlığı, yakasını bırakmaya pek niyetli değildir. Bu nedenle, yakışıklı komşusuna duyduğu ilgiyi gizlemek zorundadır. İşler tıpkı onu küçük bir kızken yanına alan ailesinde olduğu gibi, çalışmakta olduğu hukuk bürosunda da yolunda gitmemektedir. Üstelik bir zamanlar en iyi arkadaşı olan kişi, verdiği kilolar yüzünden kendisine farklı davranmaya başlamıştır.

 Stevie’nin yeni hayatında karşılaştığı en zorlu mücadele kendisini tanımayı öğrenmek olacaktır. Kendisinin aslında kim olduğu, kim olmak istediği ve eski Stevie’nin bu günlere nasıl geldiği hakkında şaşırtıcı cevaplarla karşılaşmaya başlayacağı bu içten ve eğlenceli yolculuk sizleri bekliyor.
~~Tanıtım Videosu~~


Kitap Tiryakileri ile Blog Turları olarak yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Lütfen ilk blog turumuzun ilk gününde bizi yalnız bırakmayın. "Kitap Tiryakileri Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?" bize yazın ki bizde dergimize yazalım değil mi?

Kitap Tiryakileri olarak yarın da Kanalizasyon Balığı blogunun sahibesi Cessie'ye konuğuz. Cessie sizlere "Şans Bilekekliği" kitabından alıntılar sunacak. Bizi yalnız bırakmayın olur mu? ^_^ Yarın Görüşmek Dileğiyle...

İşte bize ulaşabileceğiniz Sosyal Ağlarımız ve iletişim Adreslerimiz:

E-mail Adresimiz: kitaptiryakilerii@gmail.com
Facebook Adresimiz: facebook.com/tiryakikitap
Twitter Adresimiz: twitter.com/tiryakikitap

~~Tur Takvimimiz~~

Ephesus Yayınları'na Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠