"Kara Gemi'den Dehşet Hikayeleri"

Kitabın Adı: Kara Gemi’den Dehşet Hikâyeleri
Orijinal Adı: Tales Of Terror The Black Ship
Yazarı: Chris Priestley
Çeviren: Zarife Biliz
Yayın Evi: Tudem Yayınları
Sayfa Sayısı: 215
Tür:  Korku, Gerilim, Gizem

Tanıtım Yazısı:
Şanslı adamlar suya gömüldüler ve sonra…

Montague Amca’nın Dehşet Hikâyeleri’nden tanıdığımız Chris Priestley, serinin ikinci Kara Gemi’den Dehşet Hikâyeleri’yle yeniden karşınızda!

Sarp bir kayalığın tepesine kurulu Eski Han, okyanustan gelen bir fırtınayla tehlikeli bir biçimde dövülür. Ethan ve Cathy hastadır. Babaları doktor bulmaya gitmiştir… ama çocuklar uzun süre yalnız kalmazlar. Barınak arayan bir ziyaretçi rica ederek Eski Han’a girer ve böylelikle, dehşet hikâyelerine karşı garip bir merak duyan çocuklar, kendilerini memnun edecek son derece ürkütücü hikâyelere sahip bir denizcinin eşliğinde şiddetli fırtınaya katlanırlar.

Ama adamla ilgili bir şey Ethen’ı endişelendirir; o, fırtınanın dinmesi, babalarının geri dönmesi ve sona erecek uzun gece konusunda huzursuzdur.

Önünüzde uzanan, canhıraş dehşete karşı kendinizi hazırlayın.

Yorumum

Yine Chris Priestley ve yine bir Dehşet Hikâyesi. Dehşet Hikâyeleri Serisi’nin ikinci kitabı olan “Kara Gemi’den Dehşet Hikâyeleri” sizleri birbirinden korkunç ve dehşet dolu 11 hikâye ile karşılıyor. Şunu söylemeliyim ki “Doğa” adlı hikâye beni bile korkuttu.Kitabın konusuna gelirsek;

 Ethen,Cathy ve babaları Eski Han adını verdikleri bir dağın yamacındaki bir handa yaşamaktadır. Annelerinin ölümünden sonra babalarının tavırları değişmiş ve kendini içmeye vermiştir. Bu yüzden de hana hiçbir konuk gelmez. Bir gün Ethen ve Cathy çok hastalanır ve babaları da onlar için doktor bulmaya gider. Babaları evden ayrıldıktan sonra uyuyan çocuklar uyandıklarında iyileşmişlerdir ve babalarının dönmesini beklerler. Bu arada fırtına çıkmıştır ve Eski Han’ın kapısı da fırtınayla birlikte çalmaya başlamıştır. Gelen bir denizcidir ve fırtına dinene kadar handa dinlenmek istemektedir. Ethen onu istemeye istemeye de olsa içeri alır ama adamda tuhaf bir şeyler vardır. Ethen’ı tedirgin eden bir şeyler. Yalnız bu denizci Ethen ve Cathy’e birbirinden dehşet hikâyeler anlatacak kişidir.

 Gerçekten olağanüstü bu seriyi tüm kitapseverlere tavsiye ederim. Eminim hiç pişman olmayacak ve birbirinden dehşet saatler geçireceksiniz. Serinin 3.kitabı “Tünelin Ağzından Dehşet Hikâyeleri” adıyla yayınlanmış durumda şu anda.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:

Kitabın içeriğinden Bir Resim

İllüstrasyon tasarımcımızın Web Sitesi için BURAYA tıklayınız.


2 yorum:

  1. harika bir kitaba benziyor seri hiç okumadım ama başlayabilirim sanırım :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir seri @Sinem Kurt.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠