Colored Books Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Evet, nihayetinde tasarım ile alakalı işim bitti. Colored Books kısacası kaldığı yerden devam ediyor. Normalde yeni tasarımımla birlikte yeni bir çekiliş düzenlerdim ama bunu dört ay sonra blogumun 2.Yaş şerefine yapacağım.

Kısaca desem de uzunca yazacağımı anladığınız üzere biraz tasarımın detaylarını ve tasarımı değiştirme nedenlerimi açıklayacağım. Öncelikle uzun bir süredir de bu tasarım üzerinde çalıştığımı ve yabancı bir kişisel siteden esinlenerek oluşturduğumu bilmenizi isterim. Dizaynlama ve yazı,grafik bana aittir. Bölümleri oluşturma vs. de yine bana aittir.

Şimdi sizlere yeni eklediğim bölümlerden ve size sağlayacağı avantajlardan bahsetmek istiyorum.

İlk önce güncel bir ana sayfamın olmasını sağladım. Böylece siz değerli okuyucularımı güzel bir şekilde karşılama imkanı sağlayıp, blogum açılır açılmaz sizi sıkmamaya çalıştım. Aynı zamanda aradığınıza kolayca ulaşmanızı sağlayacak menü sistemlerini de sizin için ekledim.


Peki, bu bölümler size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ve içlerinde neler mevcut?



Yayıncı Kuruluş Arşivi
Bu bölümde yayınevi kuruluşlarına göre rahatça araştırma yapıp, herhangi bir yayınevi kitabı hakkında yaptığım yorumları okuyabilir,duyurusunu yaptığım kitaplarına ulaşabilir veya beğendiğim kitap kapağı tasarımlarını görebilirsiniz.



Yazar Arşivi
Bu bölümde de yine yazarlarımızın isim künyesine tıkladığınızda o yazarın beğendiğim kitap kapaklarını görebilir, geçmiş imza günlerini görebilir veya okuduğum kitaplarının yorumuna veya kitap tanıtımlarına ulaşabilirsiniz.


İletişim Adreslerim
Bana her zaman yorum bırakarak bir şeyleri anlatamazsınız herhalde. Görüşlerinizi, Şikayetlerinizi veya İsteklerinizi bana belirtebilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki "İletişim Adreslerim" bölümündeki iletişim formunu kullanarak.

Color TV
Kitap bir yaşam, bir nefestir. Kitap bendir, sendir. Ama herkesin nefesi farklıdır değil mi? Color TV'de sizin nefesiniz olabilir. Color TV'de müzik dinleyebilir, yayıncı kuruluşların karşılık beklemeden yayınladığım tanıtımlarına ulaşabilir ve kendi blogunuzu da tanıtmak açısından YouTUBE veya Facebook videolarınızın linkini bana İLETİŞİM ADRESLERİM bölümünden yazarak "Video mu yayınlayıp blogumun reklamını yapabilir misiniz?" diyebilirsiniz. Tamamen ÜCRETSİZ.



Favori Serilerim
Diğer bazı kitap blogları gibi sağ tarafa favori serilerimin görsellerini koyup bunları yazdığım yazıların bağlantılarına gönderememekten sıkıldım ve bunları kendi görsellerimi oluşturarak bir sayfaya yerleştirdim. Şu anda favorim on bir seri var ve bunlara zamanla yenileri eklenecek inşallah. Kitap görsellerinden herhangi birine tıklayarak o kitap serisinin okuduğum kitaplarının yorumlarına ve seri kitapları hakkında yapmış olduğum duyurulara ulaşabilirsiniz.


Takip Ettiğim Bloglar
Maalesef bizim bloglar arasında yaygın olmayan ama yabancı tüm bloglar arasında yaygın olan uygulama... Takip Edilen Blogların blog butonlarını paylaşma. Ben deniz de kendi yeterliliğimle bu konuya el atıp; takip ettiğim, hoşuma giden, beğendiğim blogların linklerini bu sayfaya ekleyerek sizinde kolayca ulaşabileceğiniz ve zevkle takip edeceğinizi düşündüğüm blogları bir araya getirdim. Şayet ben bu blogları zevkle takip ediyorum. Unuttuklarım varsa affola... Moda blogları bana hitap etmediği için bilerek eklemedim kusura bakmayın. Artık onu da bir moda blogu yazarında bekliyorum.




Sponsorlarım
Hep kendi kendime bir gün birisi bana destek olursa onu bende gücüm yettikçe desteklerim demiştim. İşte o gün geldi sanırsam. Bu bölümü bloguma ve düzenlediğim "Kitap Tiryakileri ile Blog Turları"a sponsor olan yayınevleri, yazarlar ve dağıtımcı kuruluşlar için hazırladım. Sağolsun Ephesus Yayınları bizi geri çevirmedi ve ilk blog turumuzda destekçimiz oldu. İlk blog turumuzun kitapları da yavaş yavaş elimize ulaştı. Tüm arkadaşlarımızın eline ulaştığı an inşallah duyuru ve açıklamalarımızı yapacağız. Ephesus Yayınlarının Facebook Sayfası'na BURADAN ulaşabilirsiniz.


BÖLÜM OLMAYAN AMA TASARIMDA YAPILANLAR

Alıntı Kutusu
Tasarıma uygun tonlarda, grafikte ve yorumumu bastırmıyacak şekilde yapmaya çalıştım.
Alt Bilgi (Ayraç, İleri-Geri Butonları)
"Gerçek" ve "Hayal". İşte bu iki kelime benim blogumun "Eski" ve "Yeni" bağlantılarını simgeliyor. İnsan her zaman Gerçek ve Hayal arasında bir arafdadır. Önce Hayal eder, sonra gerçekleştirir. Büyük düşler ama küçüğü hayal eder.
Umarım yeni tasarımımı beğenmişsinizdir. Lütfen! Olumlu - Olumsuz tüm yorumlarınızı yapın. Zira burası sizin sayfanız ve sizin hayallerinize göre şekillenecektir. 

Yeni Bir Yazımızda Görüşmek dileğiyle...


6 yorum:

  1. Baya iyi olmuş yeni tasarım, eline sağlık ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Size hitap ediyorsa ne mutlu bana.

      Sil
  2. Ellerine saglik selimcigim cok guzel olmus :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nur Hanım. Size hitap ediyorsa ne mutlu bana.

      Sil
  3. Çok güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ciddi uğraşlar verdim bu tasarım için.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠