~Atlıkarınca~

“Onun hareketleri öylesine zarif, öylesine kibardı ki, çalan her notadan daha inceydi. Aynı zamanda vücudu ile yaptığı tutkulu tanıtım, sanatsal bakımdan eş anlamlıydı. Şıklık, incelik, zarafet, lirik ifade, duygulu tanıtım gibi bütün muhteşem özellikler, tek bir isim altında toplanmıştı, o isim: Anna Balint’ti.”

Baçka Düzlüklerinde yer alan, salaş köyün evlerinden birinde, tavan arasında dünyaya gelen, küçük Anna Balint’in, Rusya’nın en ünlü bale sahnesi Bolşoy’a sıçrama yapacağını, ününün dünyaya yayılıp çok genç yaşta zirveye çıkacağını, Rusya’nın unutulmaz soğuk kışlarında, tutkulu bir aşk yaşayacağını, büyük acılar çekeceğini, kanser illetine yakalanıp, yattığı hastane odasında inatla ölüme meydan okuyarak, sonuna kadar yeniden yaşayabileceğini, kim bilebilirdi ki?

Her bölümünü merakla, bazen sevinerek, bazen ağlayarak okuyacaksınız. Yayımlandığı ülkelerde haftalarca liste başı olmuş bu muhteşem roman çok yakında sizlerle…

Yorumum

Konusu ve kapağı itibariyle çok hoşuma gitti. Şu an elinde okunmayı bekleyen kitaplar oldukça fazla ama biter bitmez hemen bu kitabı almayı düşünüyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠