"Obsidiyen"

Kitabın Adı: Obsidiyen
Orijinal Adı: Obsidian
Yazarı: Jennifer L. Armentrout
Çeviren: Bilge N. Zileli Alkım
Yayın Evi: DEX Yayınları
Sayfa Sayısı: 354
Tür: Komedya, Paranormal, Genç-Yetişkin
Seri: LUX Serisi I.Kitap

Tanıtım Yazısı:
Her şeye yeniden başlamak çok berbat.

Annemle birlikte Batı Virginia’ya taşındığımızda, kendimi sıkıcı işlere adamıştım, ta ki tüyler ürpertici yeşil gözleri ve kaslı vücuduyla yan komşumuz karşımda dikilene kadar. Ama işler tahmin ettiğimiz gibi gitmedi.

O, ağzını açtı

Daemon hem kabaydı hem de kendini beğenmiş bir pislikti. Birbirimizden hoşlanmıştık. Tam hikaye burada bitiyordu ki bir kazaya uğradım ve Daemon zamanı dondurarak beni kurtardı.

Yakışıklı uzaylı komşum üzerimde bir iz bırakmıştı.

Yanlış okumadınız. O, bir uzaylı. Daemon ve kız kardeşinin yeteneklerini çalmak isteyen düşmanları vardı ve Daemon’ın bıraktığı iz bütün düşmanları başıma toplamıştı.

Bu korkunç durumdan canlı kurtulmak içinse tek yapmam gereken üzerimdeki izi etkisini yitirene kadar Daemon’ın yanından ayrılmamaktı.

***

“Obsidiyen’e bayıldım. Romanı bir gecede bitirmeye, kendinizi Daemon’a kaptırmaya ve serinin ikinci kitabı için sabırsızca beklemeye hazır olun.”
-Deborah Cooke, The Dragon Diaries

“Daemon ve Katy, ateşle barut gibi. Her bölüm nefesinizi kesecek ve dahası için yalvaracaksınız.”
-Jus Accardo, Touch

“Armentrout’un yeni serisinin ilk kitabı başından sonuna hiç azalmayan bir heyecanla akıp gidiyor.
-RT Book Reviews

Yorumum

Seksi, Öküz ve aynı zamanda Uzaylı. Kimden mi bahsediyorum? Daemon Black’ten.
 Katy, babasının ölümünden sonra yaşadıkları evde annesinin artık yaşayamayacağını anlamıştır ve annesi de Batı Virginia’da iş bulunca mecburen taşınırlar. Bu yerde bir takım farklılıklar vardır ama bunlarla birlikte birde Katy’in seksi ve aynı zamanda ÖKÜZ birde komşusu olan Daemon ve onun tam zıttı tam bir iyilik meleği ve Katy’in en yakın arkadaşı olan ikiz kız kardeşi Dee vardır.
Katy her şeye rağmen sıradan bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışırken Daemon ile kavga eder ve yanlışlıkla hızla gelen bir kamyonun önüne atlar ve bu durum Daemon’ın zamanı durdurarak Katy’i kurtarmasına neden olur. Katy böylelikle, Daemon’ın uzaylı yanını da keşfeder.  Ama… Ne zaman ki bir uzaylı gücünü kullanırsa bu orada bulunan insanların üzerinde ancak uzaylı olanların görebileceği bir ışık huzmesi bırakmaktadır. Bu insanlar için önemli olmayabilir, Daemon gibi olan Luxenler için de önemsiz olabilir ama Luxenlerin gücünü emen ve kötü uzaylılar olan Arumlar için çok önemlidir. Çünkü; bu iz onları ruhlarını ve güçlerini emecekleri Luxenlere götürebilecek bir ipucudur.

 Baştan sona eğlenceli, içten bir anlatıma sahip sıradan bir blog yazarı olan Katy ve Öküz Daemon’ın yaşamı beni gülmekten yerlere yatırdı. Ayrıca bu kitaptaki Daemon karakteri o kadar seksi anlatılmış ki bende kendi kendime bu insansa ben hayvanım dedim. Allah’tan uzaylı çıktı da rahatladım anlayacağınız. ^_^

 Her an canınız sıkıldığında, bunaldığınızda elinizin altında bulunması gereken bir kitap. Tek bir sayfa bile sizi gülmekten kırıp geçirecek.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


4 yorum:

  1. Ama ben demiştim obsidiyen candır diye. :-)
    Yalnız kime demiştim onu hatırlayamadım.:-)

    Neyse onix de obsidiyen kadar neseli.
    Daha öncede söylediğim gibi opal i pek beğenmedim ama köken çok güzeldi.
    Son kitabı sabırla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kitabı alırken cıvık cıvık bir hikaye ve saçma bir uzaylı yaşamı bekliyordum ve bu yüzden ön yargılıydım ama şu anda bu seriye aşık oldum. Serinin devamını mutlaka alıp okumayı planlıyorum.

      Sil
  2. hep aklımda olan ama sırası bir türlü gelmeyen bir kitaptı.bu yazı aracılığı ile ilk sıradaki yerini aldı ve en kısa zamanda okunacak :) yazı için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠