"Melekler Zamanı" Tanıtım ve Düşünceler


Uzun zamandır yeni çıkan kitapları tanıtamıyorum maalesef ama size en sonunda okumaya başlayacağım eski kadar yeni, yeni kadar eski bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Fatma Erdek Hanımefendinin ilk kitabı "Melekler Zamanı".
İlk önce bir yıl kadar önce başka bir yayınevinin imzası altında Tüyap Kitap Fuarında gördüğüm için eski dedim ve şimdi de yeni dememin sebebine gelirsek; Kitap yeni bir yayınevi olmasına karşın adını sıkça duyuran "Ephesus Yayınları" bünyesine ve ailesine katıldı.
Kitap gerçekten muhteşem görünüyor değil mi?
Bu arada kitabı Ephesus Yayınları'nın katkısıyla okuyacağım için çok mutluyum. ilk defa bir yayınevi bana kitaplarından birini gönderiyor ve tamda benim okumak istediğim bir kitabı hemde.

Arka Kapak yazısı şöyle:

Yusuf ve Yesra... İki kardeş... Tek can... Ve onları ayıran babaları... Küçük Yusuf'u tarikatın emrine gönderirken, gencecik Yesra'yı yaşlı tarikat liderine eş olarak verir.


Sonra... 
Sonrası mücadeleci Yusuf'un tarikattan kaçışı ve Barlas oluşu. Hayatı keşfi. Mucizelerin ona getirdiği hayatının melekleri Nesil ve Ekin. İç içe geçmiş, soluk soluğa okunan bir adamın iki hayat hikayesiyle irkilecek, Nesil ve Barlas'ın aşklarıyla yaşamın ne denli bir mucize olduğuna tanıklık edeceksiniz...


Bu arada kitabı okumayı o kadar çok istiyordum ki en sonunda Kitap Tiryakileri için afiş çalışmaları yaparken yukarıdaki afiş ve kitabı da hazırladım.

Kitabı okuyan veya okumayanlar görüşlerinizi yazın ama lütfen Spoiler vermeyin. Zira ben kitabı yeni okumaya başlayacağım. Herkese iyi hafta sonları...


2 yorum:

  1. Selim okuyunca güzel bir aşk hikayesine rastlayacaksın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacım. Açlık Oyunları'nın final kitabına dayanamadım ve "Alaycı kuş"u okumaya başladım. Ama en kısa zamanda okuyacağım. Şimdi sen böyle yazınca yine gönlüm "Melekler Zamanı"na kaydı.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠