"Zehir Yiyenler ve Diğer Hikayeler"

Kitabın Adı: Zehir Yiyenler ve Diğer Hikâyeler
Orijinal Adı: The Poison Eaters and Other Stories
Yazarı: Holly Black
Çeviren: Bilge N. Zileli Alkım
Yayın Evi: DEX Yayınları
Sayfa Sayısı: 199
Tür:  Fantastik Hikâye

Tanıtım Yazısı:
Öpücükleri ölümcül, zehirli kızlar… Şeytanla girişilen bir yemek yeme yarışı… Aşk arayışıyla Demirülke’ye geri dönen periler… Manyakça bir Baküs ayinine dönüşen mezuniyet balosu… Karanlık fantastiğin usta kalmi Holly Black, tüyleri diken diken eden tuhaflıkta, gerilim dozu hiç düşmeyen, beklenmedik bir mizaha sahip on iki öyküyle iyi tanıdığınızı sandığınız fantastik yaratıkları bambaşka bir kılığa büründürüyor.

New York Times Çoksatanlar Listesi yazarlarından Holly Black, her zamanki kara üslubuyla okurlara on iki ayrı öykü sunuyor. Black’in hayranları, onun kaleminde alışkın oldukları, sınırları zorlayan, hiç de sevimli olmayan fantastik dünyaya Zehir Yiyenler’de yeniden kavuşacaklar.


Yorumum:

Fantastik kurgu deyince akla ilk gelen Holly Black, okurlarını tam anlamıyla büyülüyor. İçinde on iki fantastik öykü kitabı olan “Zehir Yiyenler ve Diğer Hikâyeler” kitabında; Vampirlerden Perilere, Kurt Adamlardan zehir yiyen kızlara kadar birçok konuya sahip öykü bulabilirsiniz. Her yaştan insanın okuyabileceğini düşündüğüm bu kitap sizi bambaşka diyarlara götürürken dildeki sadelik sayesinde konuya rahatça hakim olabiliyorsunuz. Herkesin okumasını tavsiye ederim.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠