Her Anlamda Gecikmiş Bir Mutluluk Kargosu

Dikkat! Bu her anlamda gecikmiş bir yazıdır.

Birinci yılımıza sayılı günler kala sevgili Edda bana birbirinden harika hediyeler göndermiş. Aslında kargoyu altı aydır bekliyorum nerdeyse. Şöyle ki: sevgili Edda’ya bir blog tasarımı yapıp takas ettiğimiz kitapların yanında sekiz tanede fazladan kitabına karşılık hediye ettim. Ardından kendisi benden tasarım konusunda birkaç tüyo istedi ve ben istemesem de bu tüyolara karşılık bana kitap sözü vermiş bulundu ama okul ve bazı nedenlerinden dolayı şimdi kargosunu ancak yeni gönderebildi. Kargo aslında geçen Çarşamba elime ulaştı ama yeni işe başladığım için maalesef yazma fırsatı bulamadım. Kısmet bugüneymiş. Neyse fazla uzatmadan hediyelerime geçeyim.

İlk önce kitaplarım.



İlk kitabım: Aprıl Yayınlarından çıkan ve Heather McELHATTON’ın yazmış olduğu “Şahane Hatalar”. Kitap sayfadan sayfaya atlaması yönünden küçükken okuduğum öykü kitabımı hatırlattı. Bu arada kitap 640 sayfa.

İkinci kitabım: Adam Yayınlarından çıkan ve Aziz Nesin’in seçilmiş öykülerini içinde bulunduran “Adamı Zorla Deli Ederler” kitabı. Kitap, 190 sayfadan oluşuyor.

Bir diğer kitabım ise; Kashna Kitap Ağacı Yayınlarından çıkan “Yerim Seni ÖSS” kitabı. 228 Sayfadan oluşan kitabın yazarı ise; Erdal Demirkıran.

Dördüncü kitabıma gelindiğinde ise; kitabı Jack London yazmış bulunmakta. Bordo-Siyah Yayınlarına ait bu 200 sayfalık kitabın adı: “Demiryolu Serserileri”.

Edda’nın göndermiş olduğu son kitap ise; Dostoyevski’nin yazmış olduğu “Suç ve Ceza”. Kitap 440 sayfadan oluşmakta ve Kitap Zamanı Yayınlarından çıkmış.
Açıkçası dünya klasiklerini pek okumasam da sırf bu kitabı merak ettiğimden okumak isterim.

Eşantiyonlarım ise; el şeklinde post-it, renkli ataş ve pembe bir sticker süs kelebek.



Eee, kitap olurda boş zamanlar için müzik ve film olmaz mı? Sevgili Edda bunu da düşünmüş ve bana bir Rock müzik CD’si ile üç belgesel CD’si göndermiş. Müzik CD’sine bayıldığımı söylemeliyim.
Belgesellerim ise National Geographic serisine ait “Yırtıcı Sürüler”, “Doğanın Öfkesi” ve “Buzun İmparatorları” belgeselleri.



Eee, eşantiyon olur, kitap olur da kitap ayracı olmaz mı? Sevgili Edda bana kendi yapımı harika bir kitap ayracıyla birlikte birde D&R’ye ait bir kitap ayracı yollamış.

Bu güzel hediyelerinden dolayı Edda’ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Güncel Blogu için Buraya tıklayabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Güle güle oku ve izle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Gerçekten hepsi birbirinden güzel şeyler yollamışsın. Beni unutmadığın için tekrar teşekkür ederim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠