"Mumya'nın Mezarı"



Kitabın Adı: Mumya’nın Mezarı
Yazarı:  Giovanni Scognamillo
Yayın Evi: Kum Saati Yayınları
Sayfa Sayısı: 103
Tür:  Korku, Gerilim, Polisiye, Gizem

Tanıtım Yazısı:
On ya süren yoğun bir çalışmadan sonra, yüzyıllardan beri soyguncuların, arkeologların dikkatinden kaçan bir taş basamağın keşfi ekibi umutlandırdı. Kazıya devam edildiğinde taş basamakların bir mezara vardığı anlaşıldı.

Ekipleri çoğaltıp altı gün sürece toprağı kazdılar, sonunda kocaman bir mezarın eşiğine vardılar. Karşılarında geçmişe açılan bir kapı ve kapının yanında mezar nöbetçisi köpek başlı Tanrı Anubis'in heykeli yükseliyordu.

Ancak bu buluşun ardından, yüzyıllardır tabutunda dirileceği intikam gününü bekleyen Ra Antef'in uyandıktan sonra saçacağı dehşet, kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu. Kehanet gerçekleşecek ve mumyayı rahatsız edenler, bunun bedelini ödeyeceklerdi.

Giovanni Sconamillo'nun kaleminden gergin bir mumya romanı.


Yorum

İlk önce yayınevine sitemim var. Bu kadar mı yazım yanlışlığı olur arkadaş. Ayrıca kitap içerisinde çevirmenin adı ve kitabın özgün adı neden yer almıyor hım…?

Kitabın konusuna gelirsek; bir grup kazı araştırmacısı on yıllık bir araştırmaları sonucu bir mumya mezarı bulurlar ve iddia’ya göre bu mumya mezarı lanetlidir. Mumya iki mısır prensinden birine aittir ve diğer kardeşin iftiraları ve ihaneti sonucu öldürülmüştür. Bu yüzden de kardeşini öldürene kadar durmayacaktır ama kendini uyandıran araştırmacıları da öldürecektir.

Aslında şunu söylemeliyim ki bu kitaba karşı beklentilerim oldukça yüksekti ama maalesef yer yer beklentilerimi karşılasa da olmamış ya. Ceset var da kan yok gibi fazla durgun geldi bana. Genel olarak bakacak olursam da yazım hataları da kitabı olumsuz etkiliyor maalesef ama yine de iyi diyebiliriz.

Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠