Kitaplar "5 TL"

Öncelikle tüm Müslüman alemine hayırlı Ramazanlar dilerim.

Evet efendim. Bildiğiniz üzere Can Yayınları her yıl D&R ile anlaşarak bazı seçili kitaplarını 5 TL'den satışa sunuyor. Bu sene Doğan Kitap da seçili bazı kitaplarında bu 5 TL kampanyasını uygulamaya başladı. Kampanya bugün itibari ile başlayıp 31 Temmuz'a kadar devam edecek. Kampanya içerisinde tamı tamına 93 kitap yer alıyor.  Yalnız şunu söylemeliyim ki DEX Yayınları'nın çıkarmış olduğu kitaplardan %80'i bu kampanyanın içinde bilginize. İşte o kitapların tamamı sizlerle:
















Evet, ben 200 TL kadar tutacak kitabı gözüme kestirmiş durumdayım. Sizler peki ne düşünüyorsunuz bu kampanya hakkında? Hangilerini alacaksınız? Hey! Pahalı Pahalı bu kitapları alanlar sizin yorumlarınızı ayrıca merak ediyorum bilginize. ^_^

Vakti olmadığı için D&R şubelerine gidip bu kitapları alamayacağını düşünenler; KONTESCE blogunun yöneticisi sizin için bu durumu araştırmış. İşte DEX Yayınları için BURAYA, Doğan Kitap için ise BURAYA tıklayarak 5TL'lik kitapları online alabilirsiniz. Üstelik 10 TL ve üzerinde kargo bedava.


14 yorum:

  1. Ben bulamadım sitede yayınevlerinde bakmış olmama rağmen acaba bir link verebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Shiva, Bu uygulama D&R şubelerinde geçerli. Eğer kitap ellerinde yoksa ÖMS (Özel Müşteri Siparişi) vererek mağazadan yine istediğiniz kitabı alabilirsiniz.

      Sil
  2. indirimler candır :) ben de bir kaç tane alırım kanımca,henüz detaylı incelemedim,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu internet kampanyası mı çünkü ben göremedim sitede. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, @Büyülü Ayraç. Bu kampanya D&R şubelerinin bazılarında geçerli.

      Sil
    2. Bugün iki tanesini aldım bile hata :) Her şubeyi dolaşıp nerde hangi kitap varmış bakmak istiyorum bu arada hangi kitapların indirime girdiğini nerden bulmuştun?

      Sil
    3. @Büyülü Ayraç, D&R'de kitap satış temsilcisi olarak çalıştığım için haliyle liste elime ulaşıyor. Bende bari blogumda duyurayım dedim. Bu arada D&R... D&R gezmene gerek yok ÖMS verirsen hem sana istediğin kitapları getiriyorlar ve ellerine ulaşınca sana mesaj atıyorlar. Bu arada hangi kıtapları aldın acaba?

      Sil
  4. Harika bir haber! Uzun süredir almak istediğim 3 kitap vardı ki bu fiyata süper :)
    Tamamlayıcı haberi de benden olsun, online'da da geçerli. Ben şuan alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilendirme içın çok teşekkür ederrim @Kontes. Eğer belli bir linki varsa ve yazabilirsen gerçekten çok sevinirim.

      Sil
    2. Şahsen verdiğiniz kitap isimlerini yazarak buldum. Yani ana sayfadan yönlendiren belli bir link yok ama şöyle bir şey olabiliyor: Yayınevleri kısmından Doğan Kitap ( ya da DEX) 'ı seçip fiyata göre sıralayınca çıkıyorlar. Örneğin DK'ınki; http://www.dr.com.tr/Main/Home/PublishersPage/7486#!/page=-1/category=0/variation=chkVariationOptionId_168/filter=PRICE_ASC/pagesize=20

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. En azından vakti olmadığı için D&R şubelerine gidemeyen arkadaşlar bu link vasıtasıyla alışverişlerini internetten yapabilirler.

      Sil
  5. Bu da DEX'inki : http://www.dr.com.tr/Yayinevi/dex/s=6396#!/page=-1/category=0/variation=chkVariationOptionId_168/filter=PRICE_ASC/pagesize=40

    Rica ederim. Yeter ki kitapseverler yararlansın, okusun ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar çok ama çok teşekkür ederim. Şimdi bende yazımın sonuna hem sizin hemde 5 TL'lik kampanya için vermiş olduğunuz linkleri ekledim. Umarım kitapseverlere yardımcı oluruz. -_-

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠