"D&R ve Yeni Çıkanlar"

Kısa bir süre önce siz değerli okuyucularıma D&R'da  işe başladığımı belirtmiş ve yeni çıkanlardan ve çok satan ürünlerden bahsedeceğimi belirtmiştim. Siz değerli okuyucularımızda hafta sonunuzu kitaplarla iç içe geçirmek ve yeni çıkan kitaplara göz atmak isterseniz işçe yeni çıkanlar ve çalıştığım mağazaya yeni gelen eserler:





Altın Kitaplar Yayınevi kalitesiyle çıkan eserimiz zannedersem bir seri kitabı. Cathryn Constable'ın yazmış olduğu eserimiz "2012 The Speesavers National Book" ve "2012 The Waterstone's Children's Book Ödülü" adayı.





Şu anda merak ettiğim eserler arasında yer alan "Deli Çocuğun Güncesi" kitabı Destek Yayınları'nın imzasıyla D&R'larda yerini aldı. Eserimiz yazarı ise Özgür Bacaksız





"İntikam Marka Giyer." Adından da anlayacağınız üzere eserimiz, uzun bir süre önce filme de uyarlanan "Şeytan Marka Giyer" kitabının devamı niteliğinde. Altın Kitaplar imzasıyla yayınlanan eserimizin yazarı ise Lauren Weisberger.




İşte merakla beklediğim bir kitap. Gözümün önünde ama henüz almayı planlamıyorum. Julie Kagawa'nın eserimiz Pegasus Yayınları'nın imzasını taşıyor. Bu arada Pegasus Yayınları bu ay coştu resmen. Bu arada eserimiz bir seridir bilginize.





Ve işte yine merakla beklediğim bir eser "Labirent: Ölümcül Kaçış". James Dashner'ın yazmış olduğu eserimiz 2014 yılı içerisinde sinemada da kendine yer edinecek bir distopya üçlemesinin ilk kitabı. Eserimiz yine Pegasus Yayınları'nın imzasını taşıyor.


"Tape'den Kodese: Sus Ulan Polis Dinliyor!-2". Beyaz Show programını izledikten sonra merak edip aldığım bir eser olan serimizin ilk kitabından sonra ikincisi de nihayetinde yayınlandı. Serinin ilk kitabı Postiga Yayınları'ndan çıkmıştı ama serimizin ikinci kitabı ise Profil Yayınları imzasıyla "Tape'den Kodese: Polis Dinlerse Dinlesin!" adıyla yayınlandı. İlk kitap yorumumu BURADAN okuyabilirsiniz. Kitabımızın yazarı ise yine Savaş Akın ve Lokman Dağ.






Chris Cleave sevenler bu kitabı kaçırmazlar sanırsam. Seri devamı niteliğinde olan eserimiz yine Pegasus Yayınları'nın imzasını taşıyor. Eserimizin adı ise "Altın".





Lodro Rinzler'ın yazmış olduğu ve Trend Yayınları'nın imzasıyla yayınlanan eserimiz adı bana komik geldi ama kitap hakkında herhangi bir bilgim mevcut değil.





"Canım Aliye, Ruhum Filiz". Sabahattin Ali'nin yazmış olduğu eser yazarımızın karısına ve kızına yazdığı mektuplar ve anılardan oluşuyor. Y.K.Y. imzasıyla yayınlanan eserimiz gerçekten çok ince bir kitap her ben ne kadar görseli büyük yapsam da.




Lisa Kleypas'ın yazmış olduğu ve Epsilon Yayınları'nın imzasını taşıyan eserimizde ocak ayı içerisinde çıkan bir diğer yeni eserimiz. Gecemi Aydınlat adlı eserimizde Aksiyon-Romantik türünde.





Ertürk Akşun'un yazmış olduğu "Agafya" adlı eserimiz Destek Yayınları'nın imzasını taşıyor. Yine Aksiyon-Romantik türündeki eserimiz ilgi çekiyor şu aralar.

Robert Liparulo'nun yazmış olduğu "Hayalevi Kralları Serisi"nin 6. Kitabı "Hayalevinin Son Kapısı" kitabı da yeni çıkan eserler arasında Martı Yayınları'nın imzasını taşıyan eserimiz şu anda popüler seriler arasında.


Brandon Sanderson'ın yazmış olduğu "Steelheart" Dex Yayınları'nın en yenilerinden. Eserimiz aynı zamanda Kitap Oburları tarafından blog turu yapılacak bir eser.


Nemesis Yayınları tarafından yayınlanan eserimizin yazarı "Mary E. Pearson".


"İleriden Üçüncü Mezar". Darynda Jones'ın yazmış olduğu ve Doğan Kitap imzasıyla yayınlanan eserimiz bir seri kitabı. Serinin ilk kitabı da Doğan Kitap yayınları tarafından 5TL kampanyasında yer almıştı.


Nedim Gürsel'in son çıkan kitabı olma özelliği taşıyan "Yüzbaşının Oğlu" kitabı da yine Doğan Kitap Yayınları'nın imzasını taşıyor.

Evet, bu hafta yeni çıkan eserler bunlardı. Hafta sonunuzun mutlu geçmesini diler ve Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.


4 yorum:

  1. Kurt Prenses'in kapağı çok hoşmuş. Ölümcül Kaçış ve Demir Kral'da sepetimde bekliyor. Bir kaç kitap daha bekliyorum sonra hepsini birden alacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim halim daha kötü. Her gün artık beni al diyor çalıştığım şubede yer alan raftaki kitaplar. ^_^

      Sil
  2. Merhaba, blogunuzun tasarımını çok beğendim. Çok da zor beğenen biriyim ama kabul edelim ki çoğu blog iğrenç, karman çorman ve rengarenk nesneler yumağı gibi duruyor. = )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Tasarımımı kendim yaptım ve beğenmenize çok sevindim. Ayrıca fikirlerinizi de destekliyorum.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠