Kitap Tiryakileri ile Blog Turları || 2.Blog Turumuz 6.Gün || Yazarımız Lola Shoneyin'in Eserleri

Kitap Tiryakileri ile Blog Turları'nın 6. ve Son gününden Merhabalar.

Bugün malum açıköğretim üniversitesi sınavım olduğu için biraz erken kalkmam ve sınava gireceğim yeri bulmak zorunda kaldım. Birde yanlış yere gidip yarım saat kadar yürüyünce yorgundum ve biraz dinlenip sizlerle öyle yazımı paylaşmak istedim.

Neyse. Bugün sizlere 2.Blog Turumuzun 2.Gününde yorumladığımız "Baba Segi ve Dört Eşin Gizli Yaşamı" adlı eserin yazarı Lola Shoneyin'in yazmış olduğu eserlere hep birlikte göz atacağız. Hafta içerisinde; Pazartesi günü Obur Kitaplık blogu sizin için Tanıtım Videomuzu hazırlarken; Salı günü Konuk Yorumcumuz Cadının kozmetik Kazanı blogu sizin için "Baba Segi ve Dört Eşin Gizli Yaşamı" kitabından tadımlık bir Ön Okuma, Çarşamba günü Kitap Maceraları blogu sizin için kitabı okumaya başlamadan önce Karakterleri Tanımanızı sağlayan bir tablo, Perşembe günü Matmazella blogu sizin için eserimizden Alıntılar, Cuma günü ise Kanalizasyon Balığı blogu ise "Kim Bu Lola?" temalı Lola Shoneyin'in hayatını ele alıp yayınladı.
Yazılarını konu linklerine tıklayıp okuyabilirsiniz. Şimdi yazarımız Lola Shoneyin'in eserlerine bir göz atalım.


Woman in Her Season
Post Express adlı gazetede 1996 yılında yayınlanan kısa hikâyemiz yazarımızın kendini duyurma çabası olarak nitelendirilebilir sanırsam. Yazarımız bu kısa hikâyeden sonra çeşitli şiir kitapları yazmış ve ardından roman yazma hayatına başlamıştır.

So All the Time I Was Sitting on an Egg
Yazarımızın ilk olarak 1998 yılında yayınlamış olduğu eserimiz 3.50 gibi bir Goodreads puanına sahip. 68 sayfadan oluşan eserimiz içerisinde şiirler yer almakta.

For the Love of Flight
Yine şiir türünde yazılmış olan eserimiz ilk olarak 2010 yılında yayınlanmış bulunmakta ve yine yazarımızın diğer şiir kitabı gibi 3.50 gibi bir Goodreads puanına sahip.

Song of a river bird, Ovalonion
2002 yılında Nijerya’da yayınlanan eserimiz bir şiir kitabı. Eserimiz hakkında Goodreads’ta hiçbir bilgi bulunmamakta.

The Secret Lives of Baba Segi’s Wives
Tur dâhilinde yorumlamış olduğumuz ve Feniks Yayınları imzasıyla yayınlanan kitabımız ilk olarak 2009 yılında yurt dışında yayınlanmış bulunmakta. Aynı zamanda 3.71’lik bir Goodreads puanıyla yazarımızın en popüler kitabı. Novelleri de bulunan eserimiz tek Türkiye’de değil birçok ülke de yayınlanmış ve çeşitli ödüller kazanmış bir eser aynı zamanda.

Mayowa and the Masquerade
Yazarımız Lola Shoneyi’in şu anda yazmış olduğu son eser olan Mayowa and the Masquerade, Temmuz 2010’da yayınlanmış bulunmakta. Eserimiz çocuklara yönelik bir kitap.



Evet. Bugün sizlerle turumuzun 6. ve son gününde yazarımız Lola Shoneyin’in yazmış olduğu eserlere göz attık. Kitap Tiryakileri olarak 3.Blog turumuzda buluşmak dileğiyle…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠