"Bi Dolu Mutluluk Geldi Bana"

Mutluluk artık benim için iki kelime oldu: “Kargon Geldi”. Gerçekten de öyle. Annem ne zaman ki kapı çaldığında camdan bakıp “Kargo geldi.” diyor, işte o zaman benim için en büyük mutluluk yaşanıyor. Mutluluk bu sefer yakında ki birinden, sevgili Elife ablamdan geldi. Kendisinin 365 Günlük diye çok güzel bir bloğu var ve takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kendisi benim için yaratanın cennetinden sonra ikinci cenneti kapıma göndermiş. Daha fazla başınızı şişirip sizi soğutmadan hemen hediyelere ve dolayısıyla mutluluğumun kaynağına geçeyim.

Öncelikle olmazsa olmaz toplu bir resim.

Sevgili ablacım bana birbirinden güzel iki kitap göndermiş. Şu anda sevgili Yüreğimin İklimi’nin bana göndermiş olduğu son kitap olan “Ölüm Adası”nı okuyorum. Biter bitmez hemen bu kitapları okumaya başlayacağım.

İlk kitabım; Paul Cleave’in yazmış olduğu ve Pegasus Yayınevi’nden çıkan “Temizlikçi” kitabı. Kitap 456 sayfa. Konusu itibariyle e2 kanalında yayınlanan “Dexter”ı anımsatıyor.

İkinci kitabım ise; Zeki Bulduk’un yazmış olduğu ve hayykitap yayınlarına ait “Müstesna Deliler Albümü” adlı kitap. Kitap 107 sayfa.

Bir kitap tabi ki kitap ayraçsız olmaz. Sevgili ablacım kitap ve kırtasiyeden sonra ayraç delisi olduğumu bildiği için ayraçları pakete doldurdukça doldurmuş. Şu anda bu ayraçları detaylı olarak yayımlamıyorum. Zaten yayımlasam da yazı uzadıkça uzar. Her hafta beş adet yayımlayıp durmadan Elife ablamın sitesinin reklamını yapmak istiyorum.

Stickerlarım gerçekten çok güzel. Hele o çiçek perisine bayıldım. Bu kadar Sticker’ı ne yapıyor diyenler için; kolaj defterimde kullanıyorum.

Soğuk kış ayının vazgeçilmezi salebimde var. (Yemekteyiz Programı gibi oldu biraz.) Tabii artık yok ama neyse. Siz anlayın artık nasıl yok olduğunu.
Onas marka, açık yeşil, mini bir note book. Gerçekten rengine ve içinin çizgili olmasına çok bayıldım.

Bu renkli kalemler bana ilkokul yıllarımı anımsattı. Kalemde yedi renk mevcut. (Açık Mavi, Koyu Mavi, Lila, Kırmızı, Turuncu, Sarı, Yeşil)

Son hediyelerim ise bu birbirinden güzel beş kurşun kalem. Gerçekten dış yüzeyleri çok güzel ve hepsi Faber Castell marka. Baştaki, dış yüzeyi siyah olan kurşun kalemin ayrıca şöyle bir özelliği var ki dört rengi (Sarı, Lacivert, Kırmızı, Yeşil)  aynı anda kullanabiliyorsunuz. Aynı ebruli ip gibi…

Bana bu güzel hediyeleri gönderen o özel kişiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki de kitaplaşma vesilesiyle tanışmışız. Kendisine gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Bloğunu mutlaka takip etmenizi öneririm. Kendisi kağıtlardan bir takım şeyler (Bayram Kartı, Ayraç) yaparak harikalar yaratıyor.


4 yorum:

  1. selim sen bu ablaları kaybetme sakın:)))
    sevgiler hepsi çok güzel güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten böyle iyi insanlarla tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu blog bana tamamen mutluluk ve dostluk kazandırdı. İyi ki sizin gibi insanlar var. Bundan önce 2-2,5 yıl blog yazdım ama şu 9-10 kadar mutlu olamadım. Bu blogu açınca ilk defa çekiliş bile kazandım.
      Sevgilerle...

      Sil
    2. Güzel kardeşim benim.
      Rabbim her daim yüzünü güldürsün, hep mutlu olasın.
      Yolladıklarımın lafını etmeye bile değmez.
      Güle güle kullan
      Sevgiler
      -ablan-

      Sil
    3. Çok teşekkür edeim ablacım. Rabbim seninde yüzünü her daim güldürsün.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠