"Vahşi"

Kitabın Adı: Vahşi
Orijinal Adı: Untamed
Yazarı: P.C. Cast, Kristin Cast

Çeviren: Sevinç Tezcan Yanar
Yayın Evi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 398
Tür: Korku, Fantastik, Macera, Gerilim
Seri: Gece Evi Serisi IV.Kitap


Tanıtım Yazısı:
ZOEY’İN YENİ MACERASININ 
TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!

Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuş’a sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaret’inden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?


Yorumum

Tek kelimeyle olağanüstü. İlk üç kitaba göre serinin dördüncü kitabı kelimenin tam anlamıyla nefes kesici ve bol maceralı. Seriye başlamadan önce okumaktan kaçınıyordum ama okumaya başlayınca kendimi tutamadım ve şu anda iki hafta içinde serinin ilk dört kitabını bitirmiş oldum. Serinin beşinci kitabı “Av”ı da okumaya başladım ve şu anda 103.sayfadayım. Kitaba gelirsek Zoey III.Kitap ta arkadaşlarına anlatamadığı sırlar ve Neferet’in oyunu yüzünden arkadaşlarıyla arası bozulmuştu. Ama bu ayrılık Afrodit’in geleceği görürken Zoey’in öldüğünü gördüğünü söylemesi yüzünden fazla uzun sürmez. Bu arada Neferet, eski bir yolundan sapmış meleği (Şeytan gibi…) geri getirmeye çalışmaktadır. İnsanlara açmak istediği savaş ise; tüm yüksek rahibelerin lideri Shekinah sayesinde engellenir.Serinin IV.Kitabını sakın kaçırmayın.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...


Puanlama:


6 yorum:

  1. alıcaklarım arasına yazıyrum bu kitabı :)
    hafta sonu sahaflar çarşısı kurulu bi yere gidicem ordan bakınırım :) tşk tavsiyen bilgilerin için...

    Bu arada bnmde içinde kitaplarda olan bi çekilişim var buyurmazmısınız...
    Hayırlı günler dliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim ama 12 serilik bir kitap olduğunu bilmeni isterim.

      Sil
  2. Keşke başlamasaydım dediğim bir seri. İlk kitaplar gayet güzel ama yazarda bir yenilik yok. Kitaplar birbiriyle aynı konulara sahip. 7. kitaba kadar dayandım sonrasında bıraktım. Okuyan çoğu kişi de benimle aynı görüşü paylaşıyor. Siz hangi kitapta pes edeceksiniz merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altıncıyı bitirip 7.ye geçtim. Bakalım. Açıkçası eğer elimdeki kitaptan sıkılmazsam seriyi tamamlayabilirim.

      Sil
  3. Blogunda gorup almaya karar verdigim bir seri 4.kitaba gectim her kitap 1 gunde bitiyor maalesef ihaneti yarilmistim secilmisi bayramda bitiremem firsatim olmaz die yanima diger kitaplari almadim simdi vahsi kitabindayim secilmis bi gunde bitti hemen keske alsaydim yanima deli gibi merak ediyorum ;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel bir seri. Yakında Tüyap Kitap Fuarı var ve bende serinin geriye kalan son beş kitabını almayı planlıyorum.(Her ne kadar yedinci kitabı pek hoşuma gitmese de.) Beğenmenize ve okumanıza vesile olduğum için çok sevindim. Keyifli okumalar.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠