"Bataklık Ülke"

Kitabın Adı: Bataklık Ülke
Yazarı: Barış Müstecaplıoğlu
Yayın Evi: Metis Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 284
Tür: Famtastik Macera
Seri: Perg Efsaneleri Serisi III.Kitabı

Tanıtım Yazısı:
Kahramanlarımız verdikleri söz uğruna efsanevi gemi Durkgador ile Perg'in gizemli topraklarına doğru yelken açtılar. Hakkında pek az şey bilinen Fuoli'de onları yeni düşmanlar, yeni dostluklar ve birçok sürpriz bekliyor. Medeniyetleri cam üzerine kurulu burfenlerle tanışacak, Fuoli'nin şaşırtıcı doğasını ve ilginç bataklık yaratıklarını keşfedecekler. Öte yandan Bataklık Ülke, tüm adanın sonu olabilecek bir inanç savaşının eşiğinde ve birileri bu savaşı ne pahasına olursa olsun önlemeli... 

İnancı uğruna her şeyi göze almış bir Emir, ikiye bölünmüş bir ülke, kayıp bir veliaht, gizli bir örgüt, yasaklanmış dağlar ve özgürlüğün yaşanabildiği tek bir saklı kamp. 

Sevginin ve özgürlüğün değerini bilenler için...


Yorumum

Perg Efsanelerinin 3.kitabı olan “Bataklık Ülke” de yazarımız Barış Müstecaplıoğlu yine ve yeniden ustalığını konuşturuyor. Öyle ki bu serinin mutlaka bir filmi çekilmeli diyor başka da bir şey demiyorum. Kitapdaki karakterlerimiz Canavar Leofold, bir zamanların Korkak’ı Guorin, Öteki Dünya’dan dostumuz Prom Nume ve 2.Kitapta (Merderan’ın Sırrı) yeni edindikleri dostları  Büyücü Nela Merderan’ın onlara emanet ettiği işaretleri Bataklık Ülke Fuoli’deki Olmen’e emanet etmek için yola koyuluyorlar ama  yolculukların sonunda  onları Bataklık Ülke’de kayıp bir veliaht yüzünden iki krallığın her an bir savaş çıkma olanağı  ve iki krallık arasında kalmış Özgür Bölge’de yaşayan insanlar karşılıyor. Son olarak şunu söylemeliyim ki bu seriyi mutlaka alıp okuyun. Bu serisin tüm kitapları D&R’de 4 TL. Bana bu serinin 3. ve 4. kitabını gönderen sevgili ablacım. Yüreğimin İklimine tekrar teşekkür ederim.

Kitaptan Alıntı:

*Eğer ruhunun hakkını vermek istiyorsan,
 İki şeyin seçimini başkasına bırakma… Aşık olacağın kişinin ve inanacağın tanrının. (Herk-en, Atalar-21’nci söz) (Kitaba Başlarken)
 Lütfen bizden yorumlarınızı esirgemeyiniz… 

Puanlama:


5 yorum:

  1. birşey değil selimciğim ayrıca 21.sözde muhteşemmiş sevgiler

    YanıtlaSil
  2. gunaydın gözüm üzerinde izleliyorum seni:) bayıldım bloğuna hepsini okudum diyebilirim etkinliğinede katıldım bende varım yani hayırlı olur hepimiz için inşallah benimde kitap etkinliğim var buyrun katılın çok sevınırım ceren

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda bazı sebeplerden dolayı katılamıyorum ama umarım başka bir etkinlikte karşılaşırız.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠