"Tanrıların Alfabesi"

Kitabın Adı: Tanrıların Alfabesi
Yazarı: Barış Müstecaplıoğlu
Yayın Evi: Metis Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 243
Tür: Famtastik Macera

Seri: Perg Efsaneleri Serisi IV.Kitabı (SON)

Tanıtım Yazısı:
Her yolculuğun bir sonu vardır. Her mutluluğun ve her acının bir sonu olduğu gibi. 
Perg Efsaneleri''nin bu son cildinde Leofold, Guorin, Nume ve Nela''nın yolculukları da onlara hem çok tanıdık hem de çok yabancı olan topraklarda son buluyor. Kendileri ve sevdikleri hakkında tüm sırları öğrenecekleri Dernat''ta, kahramanlarımızı yine pek çok sürpriz bekliyor. Ve bir maceradan çok daha fazla... 
Farklı kimliklerle karşımıza çıkan eski dostlar, asırlık gizemler, katledilmiş tanrılar, buzla kaplı ovalar, görkemli meydan savaşları ve kendini bulan kahramanlar. 
Belki her yolculuğun bir sonu var ama yaşadıklarımız ve öğrendiklerimiz bize kalır. Perg Efsaneleri, ön yargılar ve vazgeçmemek hakkında çarpıcı bir anlatı.


Yorumum:

Perg Efsaneleri serisinin  bu dördüncü ve son kitabında dostlarımız Leofold,Guorin,Nume ve Nela Merderan´ın Guorin´e emanet ettiği sembolleri Olmen´e teslim etmek için hikayelerinin ilk başladığı yere yani öte diyarlara (Dernat) gidip yepyeni bir maceraya atılacak ve bu kez son savaşlarını verecekler. Bu arada kahramanlarımız aslında tanıdıklarını sandıkları bir kişi hakkında çok ilginç şeyler duyacak ve bazı sorularına cevap bulacaklar. Perg efsaneleri serisinin bu son kitabını da diğerleri gibi sakın kaçırmayın derim. Bana bu serisinin son iki kitabını gönderen Yüreğimin İklimi´ne tekrar teşekkür ederim.

Kitaptan Alıntı:
*Işığı bekleyerek çürümektense, karanlığa yürümek evladır.
 (Dern-ol Kurn, Atalar-16’nci söz) (Kitaba Başlarken)

*Bilgi ve erdem, iki kapak arasında kaldığı sürece yararsız tohumlardan ibarettir. Yeşerip meyve vermeleri için hayata karışmaları gerekir. (162.Sayfa)
 Lütfen bizden yorumlarınızı esirgemeyiniz… 


Puanlama:


4 yorum:

  1. maşallah selim çok hızlı okuyorsun
    sevgiler sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sevdiğim bir kitap olunca hızlı okuma moduna geçiyorum.

      Sil
  2. Ne guzel ve faydali bir blog...Sizi bulduguma cok sevindim:)

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠