Kısa Bir Tüyap Gezisi...

Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar.
Bu yıl 33.'sü düzenlenen Tüyap Kitap Fuarı'na geç de olsa sonunda dün gidebildim ve açıkçası şunu söylemeliyim ki hiç de beklediğim gibi bir indirime rastlamadım. Tabi belli başlı yayınevleri dışında. (Martı, Novella, Aspendos, Arkadya vs.) Bütün yayınevleri birleşmişçesine hep %20 indirim yapmıştı ki bu da benim kendi kitapçımdan aldığım indirimle aynıydı. Pegasus yine cimrilikte sınır tanımayıp %25 indirim yapmıştı ki D&R internet sitesinde %35 indirimi var. Yani artık anlayacağınız Tüyap'a bundan sonra gidip o eziyeti çeker miyim bilemiyorum.

Neyse aldıklarıma gelirsek:
 Görür görmez ilgimi çeken iki sinema devi; Türkan Şoray ve Kemal Sunal Ayracı. Tanesi 3 TL idi.

 Chris Priestley'nin yazmış olduğu Dehşet Hikayeleri serisinin 3. Kitabı; "Tünelin Ağzından Dehşet Hikayeleri". Nihayet Seriyi bitiriyorum. Ardından kendi hikayelerimi yazmayı umuyorum. Zira bu kitap bana güzel fikirler aşılıyor. Kitap Fiyatı: 12 TL (İnternet satışıyla aynı fiyat.)

 Tamamen bir blogda görüp merak üzerine aldım. Daha önce yazarımızın hiçbir kitabını okumadığım için tanışmak amaçlı aldığım bir kitap. Çocuk kitabı sanki ama bakalım.

 Miyazaki'nin filmini (Animasyonu) izlemiştim ve o günden beri bu seriyi okumak istiyorum. Bakalım seri başlangıçımız nasıl devam edecek.

 Arkadya Standında gördüğüm ama aslında Go Kitap yayınlarından çıkmış olan "The 100" kitabı gerçekten ilgimi çekti. Hem fiyatı da uygundu: 10 TL.
Kıskanmayın sizin de olur. Evet Sarah Jio'nun son kitabı da herkesden önce Tüyap Kitap Fuarı'nda idi. Fiyatı aslında 17 TL ama Tüyap'a özel 10 TL idi. Keşke fazla alsaydım diye hayıflanıyorum. Böylelikle yakında yapmayı planladığım çekilişimde hediye edebilirdim.

Evet, bir Tüyap Kitap Fuarı da benim için böyle sona erdi. Siz neler aldınız bu aralar. Tüyap'a gidebildiniz mi? Bana yazmayı unutmayın...!


5 yorum:

  1. Fuarlar bence de internet fiyatları ile karşılaştırılınca çok yetersiz kalıyor...
    Neil Gaiman, fantastik seviyorsanız hoşunuza gider ama evet biraz çocuk kitabı seçmişsiniz tanışmak için. Örneğin Amerikan Tanrıları daha uygun bir seçim olurdu. Hepsini keyifle okuyun =)
    Yalnız kusura bakmazsanız bir eleştirim de olacak. Bir kitap blogger'ı olarak ne kadar da çok yazım hatası yapmışsınız şu yazınızda. Dikkatimi çekti. Yazmadan edemedim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Bu arada yazım hatalarımı yazabilir misin? - düzeltmek isterim de. Ben cümle düşüklüklüklükleri aceleyle yazdığım için şimdi fark ettim ama seninde görüşünü almak isterim.

      Sil
    2. Yapıcı yaklaşımınız için teşekkürler. Genelde kızıp küsüyor insanlar, o sebeple çekinerek yazmıştım. Öğretmen edasında düzeltmek de istemem ama madem sordunuz;
      Tüyap Kitap Fuarına - Tüyap Kitap Fuarı'na
      hiçte beklediğim gibi - hiç de beklediğim gibi
      %20 indirim yapmışdı - %20 indirim yapmıştı
      %25 indirim yapmışdı -%25 indirim yapmıştı
      o eziyeti çekermiyim bilemiyorum.- o eziyeti çeker miyim bilemiyorum.
      başlangıçımız-başlangıcımız
      herkesden önce - herkesten önce

      Naçizane gözüme çarpanlar. Bol okumalı günler diliyorum.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. Baya bir hata yapmışım anlaşılan eğer yine gözüne çarpan olursa hiç çekinmeden yazabilirsin. Kızacak durumda değilim ve lüksüm yok. Böyle eleştiriler benim yazılarımın gerçek okurlara ulaştığını ve gerçekten yazılarımın okunup değer gördüğünü bana belirtiyor ki bu da benim hoşuma gidiyor.

      Takılar konusunda hep bir sorun yaşarım tı...dı...ta...da... gibi. -miyim konusunda ise ikilem de kaldım çünkü cümle sonuna yazmadım, soru sormadım ayırayım mı? -ayırmayayım mı? gibi ki bu da benim en büyük hatalarımdan biri.

      Çok ama çok teşekkür ederim.

      Sil
    4. Ben teşekkür ederim ^.^

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠