"Titan'ın Laneti"

Kitabın Adı: Titanın Laneti
Orijinal Adı: The Titan’s Curse
Yazarı: Rick Riordan
Çeviren: Kadir Yiğit Us
Yayın Evi: Doğan Egmont Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 306
Tür: Fantastik Macera, Gizem, Aşk
Seri: Percy Jackson ve Olimposlular Serisi III.Kitap

Tanıtım Yazısı: 
Bir gün birisi çıkıp size Antik Yunan tanrılarının hala hayatta olduklarını söylese ne yapardınız? Ya ailenizden birinin bu tanrılardan biri olduğunu öğrenseniz? Olağanüstü güçlere sahip olduğunuzun farkına varsanız? Bir de peşinize mitolojik efsanelerdeki canavarlar düşse? Ne yapardınız? Percy’nin yaptığını… New York Times listelerinde birinci sıraya oturup satış rekorları kıran ve ödüle doymayan Percy Jackson ve Olimposlular dizisi Türk okurlarıyla buluşuyor.

Yunan tanrılarının ve melezlerin dünyası çok büyük bir savaşa hazırlanıyor. Bu savaş herşeyi yakıp yıkacak, geri dönülmesi olanaksız sonuçlar doğuracak bir savaş olabilir! Percy’nin şimdi kendisi gibi güçlü dostlarına ihtiyacı var, yeni tanıştığı gizemli melez kardeşler ona destek mi olacak köstek mi? Titanların efendesi Kronos en büyük tuzağını kurdu, tanrıları ve melezleri bekliyor! Serinin bu üçüncü kitabında Percy bugüne kadarki en korkunç gerçekle yüzleşiyor. Titan’ın Laneti. Bu lanete sadece çok güçlüler karşı koyabilirler, peki Percy bunu başarabilecek mi?


Yorumum

Percy Jackson ve Olimposlular serisi yepyeni dostlar ve maceralarla devam ediyor.Satir Kıvırcık Çalıdibi’nden mesaj alan Percy, Anabeth ve Thalia hiç düşünmeden mesaj üzerine bir okula giderler. Kıvırcığın dediğine göre burada melez iki kardeş bulunmaktadır. Bu ikiz kardeşleri melez kampına ulaştırmak isteyen dostlarımız bir canavarın (Mantikor) saldırısına uğrayıp tanrıça Artemis ve avcıları tarafından kurtarılıyor ama Anabeth dağdan aşağıya düşerek ortadan kayboluyor. Dahası tanrıça Artemis de Mantikor’un bahsettiği canavarı ararken ortadan kaybolur. Asıl olaylarda bundan sonra gerçekleşir. Percy her gece rüyalarında tanrıça ve Anabeth’i görmektedir. Onları kurtarma istediği ağır basıyor ve şimdi Percy ve dostlarına birde avcılar ekleniyor ve yeni bir macera başlıyor.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin... 

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠