"Tanrıçanın Savaşı"

Kitabın Adı: Tanrıçanın Savaşı
Orijinal Adı: Goddess Interrupted
Yazarı: Aimee Carter
Çeviren: Gökçe Çiçek
Yayın Evi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 294
Tür:  Fantastik Macera, Gizem, Savaş
Seri: Tanrıça Serisi II. Kitap

Tanıtım Yazısı:
Kate Winsters ölümsüzlüğü hak etti.
Ama hayatını Ölüler Diyarı’nda, Henry ile birlikte geçirmek istiyorsa bunun uğruna savaşması gerekecek.
Fakat başarısız olursa…

Bütün olanlar içerisinde, ölümsüzlüğü kazanmak en kolayı olmuştur. Kate, artık Ölüler Diyarı Kraliçesi olarak taç giymek üzere olmasına rağmen, kendisini her zamankinden çok daha yalnız hissetmektedir. Ölüler Diyarı’nın hükümdarı olan Henry’ye karşı duyduğu sevgi günden güne büyürken, Henry ona karşı gittikçe mesafeli ve gizemli davranmaya başlamıştır. Kate’in taç giyme töreninin tam ortasında, evrende kendini öldürebilecek kadar güçlü olan tek varlık tarafından alıkonulur:
Titanların Kralı, Kronos.

“Kate, açıklanmayan olaylara göğüs gererek onlarla başa çıkabilecek bir kahraman.”
-Publishers Weekly-

Yorumum

Aimee Carter’ın yazmış olduğu Tanrıça Serisi’nin ikinci kitabı olan “Tanrıçanın Savaşı” ilk kitabına göre oldukça durgun kalıp heyecanını serinin üçüncü kitabına saklamış diyebiliriz. Öyle ki kitap zaten en güzel yerinde de kendini bitiriyor. Neyse daha fazla uzatmadan yorumumu sizlere sunayım.

Kate Winsters tanrıların yedi sınavını geçerek ölümsüzlüğü hak etti. Tabi ki daha fazlasını da o artık yer altı dünyasının hükümdarı Henry (Hades)’nin eşi ve yer altı dünyasının kraliçesi.  Tek bir sorun var o da tanrıların ve tanrıçaların babası Kronos… Kronos Calliope(Hera) sayesinde Tartarus’dan kaçmayı başardı ve tek istediği tamamen özgür kalıp intikam almak. Bunu engellemek ise Kate’in ve yeni ailesinin –tanrıların- elinde.
Kesinlike bu seriyi tüm okurlarıma tavsiye ederim.
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠