Elife'den Gelen Kitap Ayraçlarım#1

Evet. Sevgili Elife bana geçen hafta hediye gönderirken içinde de 20 adet ayraç göndermişti. Bende siz değerli okuyucularıma bu ayraçları dört hafta boyunca beşer beşer yayınlayacağımı yazımda belirtmiştim. Hazır haftanın ilk günüyken de ayraçlarımın ilk beşini yayımlayayım dedim. Ama öncelikle sevgili Elife ablamın 365 Günlük adlı bloğu için Buraya tıklayın.

İlk ayracım sizinde tahmin ettiğiniz gibi bir çini motifi. (İznik Çinisi) Benim gerçekten çok hoşuma gitti.


İkinci ayracımda yine bir çini motifi ama arka tarafında nereye ait olduğu yazmadığından bilemiyorum. Gerçekten çok güzel bir sümbül çiçeği motifi var üzerinde.


 Üçüncü ayracımda da yine bir çini motifi var.
Ebruli desenli bu kitap ayracını çok sevdiğimi yazmıştım, sevgili Elife ablacım kitap ayraçlarını tanıtırken, sağ olsun kendisi bana göndermiş ve gerçekten beni çok ama çok mutlu etti. Bu arada bu ayraçtan almak isteyenler için ayraç Keskin Color markalı. 

Galata Kulesi temalı bu ayraç benim gerçekten çok hoşuma gitti. Bazen anlayamıyorum kendimi. Hani İstanbul’da yaşamayan biri İstanbul’a hayran olsa neyse ama İstanbul’da yaşayıp da İstanbul’a hayran olmak…



6 yorum:

  1. Çok hoş şeyler gerçekten canım kaldı iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. selimciğim iş başı yaptım gittiğimde emnetin masamın üstünde idi. bir demiştin hazine göndemişsin bana çok teşekkür ederim. umarım kartlarına istinaden sende evliya çelebi gibi gezersin dünyayı. Ayrıca ayraçların da çok çok güzel hem bana gönderdiklerin hem sana gelenler.
    iyi günlerde kullan kardeşim
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım. Hediyelerini güzel günlerde kullan.

      Sil
  3. Hepsi de çok güzel.Güle güle kullan kardeşim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Elife ablam aynı zamanda isteyene de fazla olan kitap ayraçlarından gönderiyor. Bence bloğuna bir göz atın.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠