Nur Böjük ile Kırtasiyeleştik Biz...

Birincisini düzenlemiş olduğum Kırtasiyeleşelim mi? etkinliğinde sevgili Nur Böjük ile eşleşmiş ve hediyelerimi göndermiştim. Kendiside benim hediyelerimi internetten satın almıştı. D&R olunca bu site tabii ki bir on gün kadar bekledim ama sonunda birbirinden güzel hediyelerime kavuştum. Hediyelerime geçmeden benim gönderdiklerime bakmanız için Buraya lütfen. Ardından bana bu hediyeleri gönderen ve harika bir bloğa (Kitap Kurdu Böjük) sahip olan Nur Böjük’ün blogu içinde sizi Buraya alalım.
 Evet, hediyelerime geçmeden önce bu harika pakete dikkat lütfen.


Önce her zamanki gibi toplu bir resim.
İlk Hediyem: Markus Zusak’ın yazmış olduğu “HİÇ kimse sıradan değildir” kitabı. Kitap çok güzel bir kapağa ve konuya sahip, 455 sayfa, Uluslararası 6 ödüllü bir roman ve Martı Yayınlarından çıkmış. (Kırtasiye ve kitap ne alaka diyenler için; etkinliği düzenlerken kitap gönderebilirsiniz ama Kırtasiye ürünlerinin önüne geçmemesi şartıyla diye belirtmiştim.)

Evet, kırtasiye ürünlerimden ilki Dursun Çolakoğlu’nun tasarlamış olduğu İstanbul temalı bir mini not defteri. Kalın kapaklı olmasının yanı sıra benim hoşuma giden en güzel şey içinde bulunan cepli bölüm. İstanbul temalı olması da yine benim için ayrı bir güzellik.


Yine oğlak derisi parşömen kağıttan yapılmış kitap ayracımda ayrı bir güzellik. Dokusu ve İstanbul temalı olmasıyla beni büyüledi diyebilirim.


Evet, harika post-itlerime bir göz atalım. Gördüğünüz gibi post-itlerimden biri rengarenk (Kırmızı, Turuncu, Pembe, Sarı, Fıstık Yeşili, Koyu Yeşil, Su Mavisi, Gök Mavisi, Mor) ve ben bu post-itleri okuduğum kitapta güzel bir söz olduğu zaman ayraç olarak kullanacağım. Bu arada her renkten on adet var. Diğer post-itim ise elli sayfalık ve çizgili. (Çizgili defterleri daha çok severim.)


Diğer bir gelen ürün ise çift taraflı tekrar kullanılabilen şekilli bantlar. Resimde göründüğü gibi kalp, yıldız ve yuvarlak şekillerde. Bunu da Perg Efsaneleri Serisini okurken kitabın içinde çıkan posteri odama asmak için kullanacağım. İçinde resimde göründüğü şekilde iki tane var ki buda on sekiz adet demek oluyor.




Son olarak kalemlere geçtiğimde ise; Sevgili Nur Hanım bana dört adet çok hoş kalem göndermiş. İlk kalemim: Amos markalı jel bir fosforlu kalem. Benim en çok hoşuma giden bu kalem oldu. İkinci Kalemim ise; Stabilo Point 88 serisine ait mor renkli ve ince uçlu harika bir kalem. Üçüncü Kalemim: Sorikss marka 07 uçlu kalem. Basma yerinde 1-2 salise bir tutukluk oluyor ama zannediyorsam oda fazla uç çıkmasının engellenmesi için yapılmış bir şey. Evet, dördüncü ve son kalemim ise; yine Stabilo marka mini bir kalem. Dış yüzeyi yeşil ve üzerinde göz kırpması tasvir edilmiş, yazı rengi ise; mavi. Kalın bir yazı tipine sahip tükenmez bir kalem olduğunu da söylemeliyim.

Bu güzel hediyelerinden dolayı Nur Hanım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah yeni bir etkinlikte yeniden karşılaşırız.


8 yorum:

  1. Ben niye kaçırdım diye hayıflandım şimdi :(
    keşke haberim olsaydı muhakkak katılırdım...
    Hediyelerinde gönderdiklerinde çok güzeller
    her ikinizde güle güle kullanın inş..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, hepsi çok hoş :)
    İstanbul temalı ürünleri ayrı bi' beğendim.

    YanıtlaSil
  3. Hediye almak güzel bir şey, kırtasiye ürünü ve kitap almak ayrıca güzel. Bende dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda beklediğiniz kargo elinize ulaşır.

      Sil
  4. güle güle kullan hepsini
    senin gönderdiklerinin yanında az oldu ama :)
    bir yerde okumuştum istanbul temalı şeyleri sevdiğinizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nur Hanım. Gerçekten hepsi birbirinden güzel şeyler yollamışsınız. İstanbul temalı ürünler için ayrıca teşekkür ederim.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠