Kırtasiyeleşelim mi? #2


Yaptığım Kırtasiyeleşelim mi? etkinliğinde eşleşipte eşleştiği arkadaşa ulaşamayan arkadaşlar oldu. Bunun yanı sıra bende katılmak istiyorum diyen arkadaşlarda oldu. Bende bunun üzerine ikinci Kırtasiyeleşelim mi? Etkinliğimi düzenlemeye karar verdim. Eşlerine ulaşamayan arkadaşlar maillerine eşime ulaşamadım diye yazarsa eşleştirmelerin bozulduğunu belli etmiş olurlar. Katılıp eşleştiği ve eşine ulaştığı halde yeniden katılmak isteyenlerde katılabilirler. Bu arada ben bu etkinliğe kendimi dahil etmeyeceğimi belirteyim. Evet, kurallarımız şöyle:

  1)Göndereceğiniz pakette en az 7 ürün olacaktır.
  2)Yine göndereceğiniz pakette en az 10 TL’lik ürün bulunacaktır. (7 Ürün kuralı geçerli durumda.)
  3)Paketinizde en azında bir kitap ayracı bulunacak. (Kendi yapımınız olabilir ama tanıtım amaçlı yapılmış ayraç olamaz.)
  4)Hediyeleriniz için eşleştikten sonra isterseniz kendi aranızda bir tema belirleyebilirsiniz( Kawaii, Hello Kitty gibi…)
  5)Bende katılmak istiyorum diyenler yorum formuna e-mail adresleriyle birlikte mesaj bıraksın.
  6)Son katılım tarihini 15 Ekim olarak belirledim ama bu tarih durumlara ve şartlara bağlı olarak kısalabilir veya uzayabilir.
  7)Katılan katılmayan arkadaşlardan ricam bu etkinliği lütfen bloğunuzda paylaşın ki daha çok kişi katılabilsin.( Kesinlikle zorunlu değildir.)
  8)Paketin içine isteğe bağlı olarak bir kitap koyabilirsiniz ama önceliğimiz en az 10 TL'lik ve 7 parçalık kırtasiye ürünü.

Not: Ürünler kesinlikle bir markanın tanıtımını yapan ürünler olmasın ve lütfen kurallara uyulmuş bir biçimde en az 10 TL'lik ürün olsun.


11 yorum:

  1. BEN KATILMIŞTIM ÇOK GÜZEL Bİ ARKADAŞLA EŞLEŞTİM YİNE KATILMAK İSTERİM

    zeynepkose18@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bende isterim katılmak:)

    rapunzelicee@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. sanırım bitti bu artık :(
    bende isterdim bu etkinliğe katılmayı..
    Eğer halen devam ediyosa benide dahil edermisin :)
    yahut bi devamı olucaksa herhangi bi etkinlik dahil..
    cicileydiblog@hotmail.com
    dan bilgilendirirmisin..
    Tşkler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2.Etkinliğimin sonuçlarını açıkladığım bölüme bakarsanız Büşra Öner adlı arkadaş biriyle eşleşmek istediğini belirtmiş.Onunla iletişime geçip kırtasiyeleşebilirsiniz.

      Sil
  5. İlk etkinlikte eşleştiğim blogger arkadaş internet problemleri yaşadığı, çok yoğun olduğu ve her an internete giremediği gibi problemler ortaya koyarak bana doğru düzgün geri dönüş yapmadı. Ben daha eşleştirme yapılmadan önce paketimi hazırlamıştım ve 10 günden fazla bekleyip adresini aldıktan sonra paketi yolladım. Paket eline ulaştı ama yine nezaketen de olsa bir cevap yok... Daha önce kendisi ile paketleşme olmuştu aramızda ama bu sefer bu tavrına bir anlam veremedim. Ne olursa olsun geri dönüş yapmalıydı bence. Bu durumdan dolayı bu etkinliğe katılmıyorum. Sizin de haberiniz olsun diye paylaşmak istedim...

    Ben iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bende düzenlediğime pişman oldum. Herkes bir sorun yaşamış ve bu etkinliği düzenleyen kişi olarak çok üzülüyorum bu duruma ve kendimi sorumlu tutuyorum.

      Sil
    2. Sizden kaynaklanan bir problem değil. Ben sizi suçlamak için yazmadım yukarıdakileri sadece herkes bilsin ve ona göre davransın diye bilgi amaçlı biraz da paylaştıklarım...

      Sil
    3. Beni suçlamadığınızı biliyorum. Ama bu kadar çok sorun yaşayan insan varsa ve tek ortak nokta bensem sorun benden kaynaklanıyor demektir. Elimde olsa ben mağdur olan herkese bir paket hazırlayıp göndereceğim.

      Sil
    4. Sadece sizin etkinliğinizde olan bir durum değil bu. O yüzden kendinizi suçlamaktan vazgeçin lütfen. Bir çok etlinlik düzenleniyor ve illa ki her etkinlikte birileri problem yaşıyor. Benim başıma gelenden çok daha beter hikayeler vardır emin olabilirsiniz. Bu yüzden çok kafaya takmaya değmez. Ne güzel ki siz yılmadan ikinci bir etkinliği gerçekleştiriyorsunuz.

      Sil
    5. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Etkinliği tekrar düzenlememin sebebi ise; blogların sadece yazı yazmaktan ibaret olmadığını ve herşeye rağmen dostluk kurulabileceğini de göstermek.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠